Adevărul neștiut despre divorțul Ronei Hartner: ‘Am numărat scandalurile’

Adevărul neștiut despre divorțul Ronei Hartner: ‘Am numărat scandalurile’
De ce divorțează, de fapt, Rona Hartner

Rona Hartner s-a decis să divorțeze de soțul ei, Herve Camilleri. Chiar dacă toată lumea credea că aceștia au o relație solidă și foarte frumoasă, se pare că adevărul este altul. Vedeta s-a hotărât să spună ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și omul ce i-a fost alături pentru mult timp.

Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Herve Camilleri. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Nimeni nu se aștepta ca Rona Hartner și Herve Camilleri să își spună adio. Vedeta părea că este extrem de fericită și împlinită în relația pe care a avut-o cu Dj-ul francez, dar în spatele ușilor închise aceștia aveau parte de foarte multe scandaluri. Actrița a dezvăluit că în relația ei existau foarte multe certuri, iar după ce a început să le numere și-a dat seama că între ea și partenerul său nu se mai putea găsi un echilibru.

 „Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Dacă poți să îți imaginezi. Noi ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere, fizic, dar și cu credința. După căsătorie am numărat scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un duh de zinzanie între noi și nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru.

Noi ne-am certat o săptămână întreagă pentru că eram de acord cu el. (…) Într-o zi mi-a zis ceva și i-am zis că sunt de acord cu el, s-a supărat pe mine o săptămână.”, a zis Rona Hartner pentru Lora și Cove la ‘Vorbește lumea’.

Rona Hartner: ‘Nu pot să o țin așa toată viața’

Chiar dacă actrița și Dj-ul francez se bucurau de succes în viața profesională, viața personală nu era așa de perfectă precum părea. Rona Hartner a dezvăluit că problemele dintre ea și partener au început abia după căsătorie, așa că a decis să divorțeze pentru a putea să fie fericită. De asemenea, cei doi nu au luat legătura până în acest moment, dar vedeta este sigură că o să discute cu fostul partener în momentul în care o să fie pregătită.

„Nu am mai știut la ce să ajung, am zis divorțez și gata. (…) Aveau momente când îl apucau niște nervi, dar nu înțeleg de ce. Aveam totul ca să fim fericiți, eram pe val, aveam studio, făceam muzică, lumea ne iubea, aveam casa pe malul mării.

La un moment dat erau certuri care se repetau. Am zis că nu se poate, nu pot să o țin așa toată viața. Au început după nuntă. Singura soluție ca să mă înțeleg cu el este să fim frați, dar nu altceva.

Am făcut chestiile administrative, când o să fim pregătiți o să vorbim puțin, dar nu cred că am înțeles niciunul ce ni s-a întâmplat. (…) La noi a fost foarte multă pasiune. (…) Noi românii vrem altfel, nu a mai fost să fie.”, a mai zis Rona Hartner.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI