Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 22 mai

Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV - ediția de vineri 22 mai.

Emisiunea Românii au talent, de pe Pro TV, se apropie de final. Este difuzată în fiecare vineri seară, de la ora 20:30 și este prezentată de Pavel Bartoș și Smiley. Juriul este format din: Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu. Nu ratați în această seară ediție de colecție, de neratat și de votat.

Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV – ediția de vineri 22 mai

Cei 22 de concurenți de la Românii au talent, intră în această seară în lupta pentru premiul de originalitate. A venit momentul să ducă spectacolul la un alt nivel.

Concurenții au impresionat și au ridicat publicul în picioare, au crezut în șansa lor și au urcat pe scenă și aflându-se în ediția din această seară, demonstrează că trebuie să meargă mai departe.

Ediția Românii au talent din această seară

În ediția din această seară, vor lupta pentru premiul de originalitate, cei 22 de concurenți care au reușit să obțină de la juriu DA. Chiar dacă până acum au fost spectaculoși și au avut inspirația de a veni cu momente neașteptate, acum ei au nevoie de susținerea celor de acasă.

Telespectatorii care au urmărit emisiunea Românii au talent în fiecare săptămână, cu sufletul la gură, acum vor decide cine va câștiga premiul de 10.000 de euro.

Juriul emisiunii Românii au talent.
Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV – ediția de vineri 22 mai.

Votul telespectatorilor

Favoriții, pot fi votați de către telespectatori, atât prin SMS, cât și online. Ei pot accesa site-ul https://vot.romaniiautalent.protv.ro/  și vor avea posibilitatea de a alege momentul care le-a plăcut cel mai mult.

Emisiunea s-a derulat pe parcursul a cincisprezece săptămâni, în care au avut loc preselecții și pe parcursul cărora, pasiunea și munca s-au îmbinat în momente unice, cei din sală aplaudând, iar cei de acasă exprimându-și aprecierea. Voturile vor face diferența, spectacolul ajungând în altă etapă în această seară.

Ediția din această seară este una specială

Andi Moisescu declara într-una dintre ediții că:

”Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”

Chiar dacă premiul de 10.000 de euro, poate fi câștigat doar de către un singur concurent, nimeni nu va fi înfrânt în această ediție. Scena le este pusă la dispoziție și astăzi vom afla cine este câștigătorul premiului de originalitate.

Premiul pentru originalitate

Au ajuns pe cea mai mare scenă din România, deoarece au crezut în talentul lor. Au prezentat momente cum nu au mai fost. În această seară. cei 22 de concurenți au nevoie de voturile telespectatorilor.

Sesiunea de vot va începe pe 22 mai și va ține până pe 28 mai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI