16 mai 2020 | 13:18

Lovitură cumplită pentru Pro TV: ce s-a întâmplat vineri seara la Românii au talent

Știri generale
Lovitură cumplită pentru Pro TV: ce s-a întâmplat vineri seara la Românii au talent
Lovitură pentru Pro TV în prima seară de relaxare. S-a întâmplat inevitabilul la Românii au talent

Ultima seară de preselecții la Românii au Talent a adus cele mai mici cifre din acest sezon pentru show-ul de la Pro Tv. Ba au fost chiar unele dintre cele mai mici din istoria televiziunii, cu toate că nu a avut egal și a fost lider detașat de audiențe.

Lovitură cumplită pentru Pro TV: ce s-a întâmplat vineri seara la Românii au talent

Ediția de vineri seara a coincis cu prima zi de realaxare a măsurilor, după două luni de stare de urgență și de izolare, a fost urmărită de două milioane de telespectatori pe minut. Astfel, au fost cu 800.000 mai puțini decât în seara de 1 mai și cu 400.000 mai puțini decât săptămâna trecută, notează paginademedia.ro.

Dar situația nu a fost roz, se pare, nici pentru Antena 1, care a aavut parte, de asemenea, de o scădere reală de la o săptămână la alta. Doar Kanal D a fost pe plus față de vinerea trecută.

Acum, au mai rămas doar două ediții ale emisiunii Românii au talent, până la finala din 29 mai. Reamintim că în premieră, emisiunea nu va avea semifinală în acest sezon. În locul semifinalei, săptămâna viitoare se vor difuza reluări, un soi de Best Of. Finala se va da între concurenții care au luat Golden Buzz. Aceste măsuri au fost luate pe fondul restricțiilor cauzate de pandemie.

Iată programul posturilor de pe podium pe intervalul cu Românii au talent:

    • Antena 1 – Chefi la cuțite (20:30)
    • Kanal D – Mă numesc Zuleyha (20:00) și Medici: Conducătorii orașului Florența (22:00)

La nivel național, show-ul Românii au Talent a adus Pro Tv pe primul loc în audiențe, vineri seara. Cu toate acestea, cifrele emisiunii au coborât și mai mult. Aseară, aproximativ două milioane de români au urmărit ultima ediție de preselecții, comparativ cu vinerea trecută, pe 8 mai, când în fața televizoarelor erau aproximativ 2,4 milioane. P 1 mai erau 2, 8 milioane.

Locul secund a fost ocupat de Kanal D, cu o medie de 1,3 milioane de persoane, față de un milion cât avea săptămâna trecută.

Antena 1 a înregistrat o scădere, cu o medie de 775.000 de privitori, față de 1,1 milioane pe 8 mai. România Tv și Antena 3 s-au clasat pe locurile patru și cinci.

La nivel urban, situația s-a menținut. Pro Tv a fost urmărit de aproximativ un milion de urmăritori în mediul urban, față de 1,3 milioane săptămâna trecută. kanal D s-a clasat pe locul 2, cu cifre în creștere cu 100 000 de telespectatori mai mult față de data de 8 mai, când a numărat 500.000. Locul trei a fost ocupat de Antena 1, cu o emdie de 400.000 de privitori pe minut, urmată apoi de Antena 3 și România Tv.

La nivel comercial, tinerii s-au uitat în primul rând la Românii au Talent, cu o medie de 330.000 de privitori, dar cifra a fost în scădere, de la aproape jumătate de milion săptămâna trecută. Aici, Antena 1 a depășit Kanal D, numărând o medie de 200.000 de telespectatori pe minut.

Kanal D a fost pe locul 3, urmat apoi de Digi 24 și Antena 3. România Tv s-a clasat pe locul 9.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, viață amoroasă tumultoasă. Câte femei a iubit marele actor
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro