Ce se va întâmpla vineri seara la Românii au Talent. PRO TV dă un premiu de 10.000 de euro

Ce se va întâmpla vineri seara la Românii au Talent. PRO TV dă un premiu de 10.000 de euro

Românii au Talent ajunge, vineri seară, mai aproape de final. De această dată, în locul semifinalei va exista o ediție cu reluări, în care publicul va continua să-și exercite puterea, ducându-și preferatul aproape de Premiul de Originalitate.

Românii au Talent, vineri seară: se sare peste semifinală, ediție cu reluări

Modul în care se va desfășura finalul celui de-al zecelea sezon Românii au Talent, ca urmare a pandemiei, este o premieră în istoria emisiunii de la PRO TV. Ultimele ediții: 22 mai și 29 mai.

Concursul de talente nu va avea parte de o semifinală în sezonul de zece, după cum l-au numit jurații emisiunii. Astfel, se sar două etape: selectarea concurenților care merită să intre în semifinală, de către juriu, și semifinala propriu-zisă. Vineri, 22 mai, în locul acesteia, PRO TV va redifuza momente inedite din acest sezon, pe care publicul le va putea vota pentru Premiul de Originalitate. Oamenii își pot alege favoritul prin SMS și online pe vot.romaniiautalent.pro tv.ro. Rezultatul va fi anunțat o săptămână mai târziu, în finala emisiunii.

  • Telespectatorii nu vor regăsi printre momente și numerele care au luat Golden Buzz, cele din urmă putând fi văzute tocmai în finală.

Cum va fi finala

Finala Românii au talent, din 29 mai, va fi un mix de imagini noi, în direct, și imagini înregistrate. În cadrul acesteia va fi anunțat și rezultatul votului din 22 mai pentru Premiul de Originalitate.

În aceeași situație se află și show-urile „Ce spun românii”, ”Pe bune?!” și ”Masked Singer Romania”. De asemenea, nici reportajele producției ”România, te iubesc” nu au avut cum să se mai filmeze. În schimb, emisiunile care au rămas în picioare în regim de live sunt ”Vorbește lumea” și ”La Măruță”.

Audiențele, cu sute de mii scădere

Precedenta ediție a show-ului, care a conincis cu prima zi de relaxare a drasticelor măsuri din starea de urgență, a fost urmărită de două milioane de telespectatori pe minut. Au fost cu 800.000 mai puțini decât în seara de 1 mai și cu 400.000 mai puțini decât săptămâna trecută. Nici Antena 1 nu a sclipit, care a avut parte, de asemenea, de o scădere considerabilă de la o săptămână la alta. Numai Kanal D s-a bucurat de ceva mai mult, față de vinerea trecută, potrivit paginademedia.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI