România – Austria 0-1, în Liga Naţiunilor. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi ajung la trei înfrângeri în şase zile!

România – Austria 0-1, în Liga Naţiunilor. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi ajung la trei înfrângeri în şase zile!
România a pierdut ultimul meci disputat, la Ploiești, contra Austriei

UPDATE, ora 23:42 / România pierde a treia partidă consecutivă, în doar şase zile. „Tricolorii” au cedat partida de la Ploieşti, în faţa Austriei, scor 0-1, în Liga Naţiunilor. Schopf a marcat singurul gol al partidei. De la Euro 1996 nu se mai întâmplase ca România să piardă trei meciuri consecutive. Acum, selecţionata lui Mirel Rădoi riscă retrogradarea în Liga C.


Min. 90+5: Final de meci. „Tricolorii” nu au mai avut nicio ocazie după ce Austria a marcat.

Min. 77: Intră Ianis Hagi în locul lui Mitriţă.

Min. 76: GOL Austria. 0-1. Schopf înscrie cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.

Min. 66: Şutul lui Baumgartner este salvat incredibil de Tătăruşanu şi deviat în bară.

Min. 64: Lovitura de cap a lui Schlager trece pe lângă poartă.

Min. 62: Maxim şi Alibec sunt înlocuiţi de Cicâldău şi Keşeru.

Min. 61: Bălaşa salvează din faţa lui Schlager şi trimite în corner.

Min. 55: Şutul lui Ciprian Deac merge mult peste poartă.

Min. 50: Burcă salvează în ultima clipă în faţa lui Gregoritsch.

Min. 48: Alibec reuşeşte să trimită mingea în poartă, dar steagul era ridicat pentru ofsaid.

Min. 46: Startul reprizei secunde.

Min. 45+2: Finalul primei reprize.

Min. 44: Un nou atac supranumeric al tricolorilor, după o minge recuperată în terenul advers. Şutul lui Alibec este respins în corner.

Min. 43: Şutul lui Maxim, din poziţie bună, trece pe lângă poarta austriecilor.

Min. 40: Fază excelentă de atac a tricolorilor, finalizată jenant de Bancu. Fotbalistul Craiovei avea trei coechipieri bine demarcaţi în careu, dar a ales să şuteze. Şi a făcut-o defectuos.

Min. 31: Şutul lui Stanciu trece mult peste poartă.

Min: 21: Ocazie mare pentru Austria. Şutul lui Gregoritsch, din şapte metri, loveşte bara şi cade în faţa liniei porţii.

Min. 13: Schlager şutează puţin pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 8: Şutul lui Răzvan Marin, de la 20 de metri, este reţinut de portarul oaspeţilor.

Min. 4: Mitriţă greşeşte o pasă la marginea careului austriac. România ratează o şansă bună de atac.

Min. 1: Austria a avut lovitura de start.

România – Austria, în etapa a patra din Liga Națiunilor, este o partidă foarte importantă pentru „tricolori” și Mirel Rădoi. După două eșecuri suferite săptămâna trecută, 1-2 în Islanda și 0-4 în Norvegia, echipa națională are nevoie de un rezultat bun. Se va juca la Ploiești, iar o eventuală victorie i-ar readuce în calcule pe Rădoi și compania pentru câștigarea grupei. Pe de altă parte, un eșec ar putea duce România în mare pericol pentru retrogradarea în Liga C a competiției.

România – Austria live stream online în Liga Națiunilor. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă de Mirel Rădoi

România – Austria se joacă la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, de la ora 21:45. Partida va fi transmisă de ProTV, televiziunea care deține drepturile TV pentru meciurile „tricolorilor” în Liga Națiunilor. De asemenea, acest duel poate fi urmărit și aici în format live video. Întreaga acțiune este și pe www.playtech.ro.

Mirel Rădoi a decis să îl lase pe banca de rezerve pe Ianis Hagi. Între cei doi a izbucnit un conflict după partida pe care România a pierdut-o în Norvegia. Atunci, Ianis a atacat fără menajamente tactica aleasă de Rădoi.

Echipa de start a României în partida cu Austria

„Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault. Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie”, a fost declarația incredibilă pe care Ianis Hagi a dat-o la finalul partidei cu Norvegia.

Mirel Rădoi nu a rămas dator și i-a răspuns lui Ianis chiar la conferința de presă premergătoare meciului cu Austria. I-a reamintit că a fost printre cei mai slabi de pe teren la Oslo.

„Dacă jucătorii au declaraţiile astea, trebuie să le şi probeze de ce. Şi mai departe chiar aş merge vizavi de raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem undeva la 19-20 de mingi pierdute, e normal că nu mai putem să avem continuitate, pentru că mingea este una singură pe teren.

Dacă noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Iar dacă nu-ți place să o ții atunci când o ai, atunci e clar că trebuie să alergi după ea şi pot fi momente în care dacă nu faci ceea ce ai antrenat poţi să alergi şi mai mult după ea, nu doar 4-5 minute”, i-a răspuns Mirel Rădoi lui Ianis Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI