Mirel Rădoi îl face praf pe Ianis Hagi: „Dacă dă declaraţiile astea, să le şi probeze”

Mirel Rădoi îl face praf pe Ianis Hagi: „Dacă dă declaraţiile astea, să le şi probeze”
Mirel Rădoi a răspuns imediat la atacul venit dinspre Ianis Hagi

Mirel Rădoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinţa de presă pe care a susţinut-o înaintea partidei cu Austria. Selecţionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica după eşecul cu Norvegia, 0-4. Rădoi i-a transmis lui Ianis că va fi nevoit să îşi probeze acuzaţiile şi i-a criticat evoluţia. I-a transmis că trebuia să alerge după minge, aşa cum s-a plâns, din cauza faptului că o pierde foarte des.

Mirel Rădoi nu l-a mai menajat pe Ianis Hagi. Ce i-a transmis jucătorului său înaintea duelului cu Austria

„Dacă jucătorii au declarațiile astea, trebuie să le și probeze. Aș merge la raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți să mai ai continuitate, pentru că mingea este una singură pe teren. În momentul în care noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Iar dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă, vizibil iritat.

Ianis Hagi nu a fost mulţumit de ultimele decizii tactice ale lui Mirel Rădoi

Partida România – Austria, din etapa a patra a Ligii Naţiunilor, este programată miercuri, de la ora 21:45. După ultimele evenimente, Ianis Hagi are şanse minime să fie titularizat în faţa Austriei. Ba chiar ar putea fi lăsat pe banca de rezerve tot meciul. Starul lui Rangers a avut o reacţie care a uimit pe toată lumea după meciul contra Norvegiei.

„Întrebaţi-l pe selecţioner de ce nu am avut ocazii. Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine”, spunea Ianis după 0-4 la Oslo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI