Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Rădoi a ajuns și în Marea Britanie! Anunțul făcut de scoțieni

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Rădoi a ajuns și în Marea Britanie! Anunțul făcut de scoțieni
Ianis Hagi nu a fost mulţumit de ultimele decizii tactice ale lui Mirel Rădoi

Nu este liniște la naționala României, după cele două eșecuri suferite de „tricolori” săptămâna trecută. A fost 1-2 în Islanda, rezultat care a însemnat și ratarea oricărei șanse de a mai ajunge la Euro 2020 (competiție care și-a păstrat denumirea oficială, deși a fost mutată pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit eșecul cu Norvegia, un umilitor 0-4 în Liga Națiunilor. Rezultat care îi pune pe Rădoi și elevii săi în pericolul de a retrograda în Liga C. Inevitabil, tensiunile au apărut imediat după fluierul final de la Oslo.

În mod surprinzător, Ianis Hagi a fost singurul jucător care a lansat un atac la adresa selecţionerului Mirel Rădoi. Declaraţiile sale au ajuns până în Marea Britanie. Jurnaliştii scoţieni de la Daily Record au rămas şi ei uimiţi de virulenţa starului de la Glasgow Rangers.

Jurnaliştii din Scoţia au fost uimiţi de atacul fără menajamente pornit de Ianis Hagi împotriva selecţionerului

„Ianis Hagi nu a fost deloc impresionat de tactica lui Mirel Rădoi. Iar interviul său fără menajamente la adresa selecţionerului a fost criticat în presa din România. Fotbalistul lui Rangers a fost supărat după eşecul sever suferit de România la Oslo, scor 0-4. Şi nu s-a ferit să taxeze tactica lui Rădoi”, scriu jurnaliştii de la Daily Record.

Ianis Hagi a fost introdus după pauză în partida din Islanda, iar la Oslo a fost primul schimbat. În minutul 64. Situaţii care par să fi produs o ruptură în relaţia dintre selecţioner şi starul lui Rangers. Care părea foarte bună în primele meciuri din mandat.

Mirel Rădoi a fost pur şi simplu resemnat după eşecul din Norvegia

„Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie. Suntem la început de drum și probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni. Trebuie să producem rezultate pentru țară.

Fotbalul este un sport colectiv. Noi colectiv nu am jucat bine pentru că s-a simțit pe teren. Când colectiv nu joci bine, individual nu poți să dai randament. Avem jucători de calitate care pot să facă diferența”, a fost analiza lui Hagi jr., un atac aproape fără menajamente la selecţionerul Mirel Rădoi.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI