Româncele care au băgat spaima în Anglia. Cât au furat în ultima perioadă

Româncele care au băgat spaima în Anglia. Cât au furat în ultima perioadă
Româncele au băgat spaima în Anglia

În Marea Britanie, au fost prinse patru românce care furau din magazine doar parfumuri scumpe. Acestea au scăpat de pușcărie, după ce au spus că au fost obligate să fure, iar ele au făceau asta deoarece le era frică.

Româncele care au băgat spaima în Anglia au fost prinse

Cele patru femei românce aveau cartierul general în Birmingham, însă mergeau la furat și în alte centre comerciale din toată Anglia. Ele furau doar produse scumpe, majoritatea fiind parfumuri.

Cvartetul de hoațe compus din Samariteanca Bucureștean 24 de ani, Geanina Stan, 22 de ani, Daniela Stoian, 20 de ani și Angelica Marin, de 18 ani la vremea când au fost prinse au spus că au acționat pe moment din cauză că nu aveau bani la ele. Una dintre femei a susținut că nu știa că furtul e infracțiune, potrivit Dailymail.co.uk.

Româncele au pledat vinovate

În fața judecătorului, româncele au pledat vinovate de furt, însă pretindeau că au fost obligate de către un interlop periculos din România să facă acest lucru, potrivit Dailymail.co.uk.

Cu toate că existau dovezi video, iar ultima înregistrare le arăta pe cele patru românce cum furau parfumuri în valoare de 4.000 de lire sterline, judecătoarea Sarah Buckingham a concluzionat că a fost o operațiune pre-planificată, acesta fiind un exemplu de infracțiune organizată, condusă de altcineva.

Judecătoarea este de părere că româncele sunt puse de alții să fure

Angelica Marin a comis prima infracțiune în noiembrie 2019, atunci când a încercat să fure dintr-un magazin din Debenhams un parfum de 168 de euro, pe care l-a băgat în geantă, împreună cu o altă româncă, Daniela Stoian, în vârstă de 22 de ani.

Acestea din urmă au fost prinse de un agent de pază când încercau să iasă printr-o ieșire din spate, Angelica Marin fiind doar amendată cu acea ocazie, cu suma de 80 de euro, printr-o decizie a instanței.

Cât au furat în ultima perioadă
Româncele furau parfumuri scumpe

Judecătoarea Sarah Buckingham a spus că bănuiește că femeile românce prinse la furat sunt exploatate și că au fost puse de alte persoane să fure.

”Nu există nicio îndoială în mintea mea că în spatele tuturor acestor infracțiuni a fost un plan formulat de cineva sau de unii, care vă pot include sau nu pe voi două sau pe alții necunoscuți instanțelor de judecată”, a spus judecătoarea, potrivit Daily Star.

Cele patru hoațe au primit, în mare parte, pedepse de muncă în folosul comunității, neremunerată. Acestea sunt obligate să participe și la cursuri de reabilitare socială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI