Româncele au luat cu asalt pagina de Facebook a lui George Buhnici. Uluitor ce mesaje îi transmit

Româncele au luat cu asalt pagina de Facebook a lui George Buhnici. Uluitor ce mesaje îi transmit
Cum au reacționat româncele la comentariile lui George Buhnici, care s-a arătat dezamăgit de trupurile tinerelor fete.

George Buhnici, în centrul unui nou scandal. După ce a făcut o serie de declarații privind trupurile fetelor care fac plajă, bărbatul a fost acuzat de sexualizarea minorelor. Între timp, poziția vedetei a fost ștearsă de pe internet, însă a rămas scrisă în presă. Totodată, ea a fost preluată de către mai mulți reprezentanți ai organizațiilor care luptă împotriva inegalităților de gen. Iată cum au reacționat româncele la comentariile lui George Buhnici!

Bărbații iau apărarea femeilor în fața lui George Buhnici

George Buhnici, un nou derapaj care a revoltat internetul. Realizatorul de vloguri de tehnologie, case, criptomonede și altele a făcut o serie de declarații șocante despre trupurile femeilor. Vedeta le-a trimis pe tinere la sală, îndemându-le să scape de celulită și vergeturi.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-a deplasat, recent, la Neversea împreună cu partenera sa, Lorena Buhnici. La un moment dat, realizatorul de vloguri a spus în cel mai direct mod posibil că a fost dezamăgit de trupurile tinerelor pe care le-a văzut.

„Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”, s-a exprimat bărbatul, declanșând un val imens de reacții din partea româncelor.

Însă nu doar femeile au reacționat la replica acestuia. Chiar și bărbații i-au atras atenția lui George Buhnici, reproșându-i că a devenit „un mare bădăran”. Un internaut i-a transmis că se comportă ca „ultimul țăran venit la oraș, care a descoperit sala și de care nu mai are nimeni loc” și l-a îndemnat să se uite în curtea lui, nu a altora.

„Am corupt această minoră. Mă declar pierdut”

George Buhnici a fost acuzat imediat de sexualizarea minorelor. Bărbatul și-a lăudat soția, susținând că are un corp de minoră. Însă nu lauda în sine a fost problema, așa cum se poate observa și în declarațiile ce urmează.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră. Că dacă scazi cât i-ai da tu cu cât are ea, minoră iese”, sunt câteva dintre controversatele replici ale lui George Buhnici.

Potrivit Centrului Filia, în urmă cu doi ani de zile, același George Buhnici a publicat o fotografie cu partenera sa, la care a adăugat descrierea următoare: „Am corupt această minoră. Mă declar pierdut”.

După cum au explicat și reprezentanții Filia, la vârsta pe care o are bărbatul cu pricina, „este mai mult decât problematic ca „minorele” să fie standardul tău de frumusețe și atracție fizică”.

„În România, în fiecare săptămână, sunt înregistrate în medie două cazuri de viol sau act sexual cu o victimă minoră în familie. Astfel de declarații nu fac decât să normalizeze violența împotriva fetelor. Ele contribuie la un mediu nesigur, mai ales când vine din partea unei persoane publice, al cărei discurs influențează opinia sutelor de mii de urmăritori pe care îi are”, au transmis reprezentanții organizației Filia, într-o postare de pe Facebook.

Cum au reacționat româncele la comentariile lui George Buhnici

Contul lui George Buhnici a fost pur și simplu luat cu asalt, după declarațiile făcute de realizatorul de vloguri privind corpurile femeilor. Româncele au spus că „un plan” al bărbatului este atras de minore, reproșându-i acestuia că este „o mizerie”. Alte femei au susținut că George Buhnici are o mentalitate „de Evul Mediu”.

„Ție nu îți ajunge soția ta, vii la mare să te uiți la alte femei. Ești de joasă speță!”, i-a reproșat un internaut lui George Buhnici.

Alte femei au făcut referire chiar la soția lui George Buhnici, despre care au spus că nu arată nici pe departe ca o minoră.

„Îi transmit pe această cale toată admirația mea, că se mai poate uita la tine după toate comentariile misogine și grosolane pe care le scoți pe gură. Ar trebui să-ți fie rușine și să te scuzi pentru persoana urâtă care zace în tine”, a spus o româncă.

Alții l-au acuzat pe George Buhnici că are o tentă pedofilă. Acesta ar fi și motivul pentru care își permite să facă tot felul de declarații sau glume nelalocul lor. Internauții au publicat chiar în repetate rânduri poze cu vergeturi și celulită în secțiunea de comentarii de la postările bărbatului.

Citește și: Cine este Lorena, soția lui George Buhnici, și ce afaceri are în online

„În traducere, Buhnici: „Lăsați minorele să vină la mine!”, a concluzionat o tânără.

Urmăriți Playtech.ro și pe