Românca de 51 de ani care a înnebunit toți milionarii! Cine e vedeta care arată excepțional de bine la vârsta ei

Românca de 51 de ani care a înnebunit toți milionarii! Cine e vedeta care arată excepțional de bine la vârsta ei
Românca de 51 de ani care arată demențial

O româncă a înnebunit toți milionarii cu formele sale. Femeia arată incredibil la 51 de ani și oferă sfaturi femeilor care o întreabă zilnic ce recomandări are și cum ajunge să se mențină într-o asemenea formă la vârsta aceasta.

Românca de 51 de ani care arată demențial

Mihaela Rădulescu surprinde cu niște forme impecabile care le-ar putea face invidioase și pe alte femei cu mult mai tinere decât ea. Deși are 51 de ani, abia dacă-și arată vârsta din buletin. Cunoscutul fost jurat al emisiunii Românii au Talent a avut mereu grijă la imaginea sa, a pus mereu preț pe spor și pe alimentație, iar acum culege roadele muncii sale de ani și ani. Bruneta nu doar că se mândrește cu un trup sculptat, ci oferă și recomandări femeilor care doresc să pornească altfel în viață, cu un stil de viață sănătos și benefic oricărui om. Mișcarea, o alimentație curată, lipsa exceselor și cantitățile mari de apă fiind cheia spre succes a oricăruia.

„Still dancing and floating 🙂 #my birthday is #everyday, because I can . 🥂🤍⭐️ #chocolate and #chilly 🙂 #welcome #letsdothis”/„Tot dansând și plutind”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu. Cum așchia nu sare departe de trunchi, fiul fostei moderatoare de televiziune iubește și el sportul și adoră să trăiască sănătos. Recentele fotografii cu tânărul la bustul gol postate de mama sa i-au lăsat cu gura căscată pe unii apropiați care-l știau pe Ayan încă din fașă. Stilul de viață i-a conturat trupul într-un mod impresionant.

Mihaela Rădulescu arată demențial la 51 de ani
Mihaela Rădulescu arată demențial la 51 de ani

„Mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă”

Dar diva de la Monaco nu a fost întotdeauna slabă, ba chiar s-a chinuit să dea jos nu mai puțin de 32 de kilograme.

„Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti. Am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată”
Mihaela Rădulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI