Mihaela Rădulescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Mihaela Rădulescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta
Mihaela Rădulescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Mihaelaa Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul autohton. Aceasta este apreciată pentru activitatea sa, dar și pentru felul în care arată la cei 50 de ani. Chiar dacă nu a mai apărut de ceva timp pe micul ecran, se pare că diva revine pe sticlă. Aceasta a semnat din nou cu Pro Tv, postul unde va prezenta o emisiune îndrăgită de mulți.

Revine Mihaela Rădulescu pe micul ecran

Astfel, Mihaela Rădulescu va fi pentru al doilea an la rând gazda show-ului Ferma, fiind alături de concurenți în cea mai mare provocare. Alături de ea se va afla și Cristian Bozgan, specialistul în supraviețuire, care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu sarcinile primite.

Ce emisiune va prezenta

Fanii vor fi mai mult decât încântați să afle că Mihaela Rădulescu va fi cea care găzduiește emisiunea, așa cum este și ea, având în vedere pauza destul de mare pe care a avut-o. Ea a mărturisit că este pregătită să îi îndrume pe concurenți, având mai multă energie pozitivă ca niciodată.

„Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a spus Mihaela Rădulescu înainte de începerea filmărilor.

Mai mult, noul sezon va pyne față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecaare din cei 16 concurenți a ales din ce echipă va face parte, în funcție de stilul de viață. Astfel, opt orășeni și opt săteni vor fi pregătiți să-și testeze limitele și să înfrunte provocările.