Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. Ce a împins-o la acest gest

Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. Ce a împins-o la acest gest
Rodica Popescu Bitănescu, actriță, Denise Rifai, dramă, sinucidere

Rodica Popescu Bitănescu a avut gânduri negre! Cunoscuta actriță a trecut prin suferințe crunte, chiar dacă nimeni nu știa ce a avut de înfruntat de-a lungul vieții, de fapt. Aceasta a decis să își deschidă sufletul și să spună tot.

Prin ce clipe grele a trecut Rodica Popescu Bitănescu. Ți se rupe sufletul

Invitată la emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, cunoscuta vedeta a decis să spună că a avut gânduri negre și a vrut să se sinucidă, dar niciodată nu a vrut să recurgă la acest gest. Ba chiar, actrița a susținut că totul ar avea legătură cu zodia sa.

„Sunt Leoaică. Am înțeles, la un momentat dat, că Leoaica e predispusă la așa ceva. Eu am vrut să mă sinucid prima oară când eram elevă la liceul Lazăr.

Vezi, am o sensibilitate anume și de asta am scris o replică senzațională în piesa „Încă-i bine”, în această comedie.”, a zis aceasta.

Ce vis a avut Rodica Popescu Bitănescu. Cum a fost salvată

La un moment dat, Rodica Popescu Bitănescu a avut un vis ce a oprit-o să își ducă la capăt gândurile. Aceasta crede că Dumnezeu i-a oferit un semn pentru a nu se sinucide, deși aceasta avea din ce în ce mai des unele idei negative.

„Am explicat chestia asta cu sinuciderea și de ce nu m-am sinucis niciodată. Am avut un vis. Mi s-a trimis un vis pentru că Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor, să mă omor. Am avut un vis fantastic care este povestit în piesă.

Eram elevă și m-a prins furând, copiam, adică am copiat. M-am simțit atât de prost față de această profesoară de matematică, o chema Teodorescu.

Pe mine mă întreba: ‘Rodica, m-ai furat tu pe mine?’. Mă gândeam în timpul ăsta: ‘noi suntem la etajul 2, eram la geam cu banca. Dacă m-aș arunca acum de pe geam? Oare aș muri că îmi e rușine?'”, a explicat vedeta pentru Denise Rifai.

Rodica Popescu Bitănescu: ‘Eram în stare să mă și omor’

Rodica Popescu Bitănescu a recunoscut că este o persoană extrem de sensibilă, așa că ea era afectată chiar de la o vârstă foarte fragedă de orice i se întâmpla. Actrița a recunoscut că era în stare să își pună capăt zilelor dacă era trasă la răspundere pentru ceva.

„Măi și nu m-am aruncat pentru că a trecut la altcineva. Era să o fac. Poate că mă schilodeam, poate că muream, nu știu ce se întâmpla. Eram un copil atât de curat și m-am simțit așa de prost la vârsta aia să mi se spună așa ceva, încât eram în stare să mă și omor.

Ăla a fost începutul. Nu mai spun că de mică mă obseda că o să murim, dar nu să mă omor eu.”, a povestit cunoscuta actriță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI