Rochia superbă pe care a purtat-o Kate Middleton la Wimbledon. A întors toate privirile

Rochia superbă pe care a purtat-o Kate Middleton la Wimbledon. A întors toate privirile
Rochia superbă pe care a purtat-o Kate Middleton la Wimbledon.

La finala de la Wimbledon, de sâmbătă, 9 iulie 2022, a asistat și ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Ea a urmărit cu atenție partida istorică dintre ocupanta numărului 23 mondial, Elena Rybakina, și Ons Jabeur, numărul 2 WTA. Meciul intens s-a terminat cu victoria Elenei Rybakina, care a reușit să se impună, în mai puțin de două ore, în fața lui Ons Jabeur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2.

Rochia superbă pe care a purtat-o Kate Middleton la Wimbledon

Kate Middleton a fost prezentă la finala Wimbledon 2022, alături de soțul ei, ducele de Cambridge. Ea a trăit la intensitate maximă meciul dintre Elena Rybakina și Ons Jabeur, iar imaginile surprinse de fotoreporteri au stat mărturie. Și de această dată, ducesa a uimit prin ținuta sa, o rochie superbă, de culoare galbenă, de la Roksada, care, potrivit site-ului oficial al brandului, poate ajunge și la 900 de lire sterline, adică circa 5.200 de lei!

Kate Middleton a ales să asorteze rochia de un galben aprins cu o pereche de pantofi stileltto cu toc. Ducesa de Cambridge și-a lăsat părul desprins și a aplicat pe față un machiaj natural, ca de fiecare dată.

Ducesa i-a înmânat apoi trofeul câștigătoarei și a ascultat apoi discursul de mulțumire al campioanei, schimbând doar câteva cuvinte cu acesta. Pentru câștigarea turneului de la Wimbledon, Elena Rybakina va câștiga o sumă impresionantă de bani, respectiv aproximativ 1.400.000 de lire sterline, adică 8.171.897,20 de lei.

Elena Rybakina, câștigătoarea primul titltu de Grand Slam din carieră la Wimbledon

Elena Rybakina are 23 de ani și s-a născut la Moscova. De la vârsta de 18 ani, sportiva reprezintă însă Kazahstanul. Kazahstan este o țară cu resurse uriașe datorită exploatărilor de petrol. Țara i-a întins o mână de ajutor jucătoarei de tenis, cu condiția de a „apăra” drapelul bleu-galben. Și așa s-a ajuns ca sportiva născută în Rusia să reprezinte, de fapt, Kazahstan.

„Ce înseamnă în opinia ta să simți că aparții unei țări? Joc tenis, mă bucur de ce am realizat și de meciurile de aici. Îmi pare rău că jucătorii ruși nu sunt aici, dar mă concentrez pe faptul că am oportunitatea să joc pe cele mai importante arene ale lumii. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine”, a răspunsElena Rybakina, când a fost întrebată de un jurnalist dacă, în inima ei, se simte totuși rusoaică.

Întrebată dacă încă mai trăiește în Moscova, conform unor znonuri, Rybakina a precizat:

„Cred că trăiesc peste tot, pentru că sunt jucătoare de tenis și mă aflu mereu pe drumuri. Cea mai mare parte a timpului o petrec în țările unde joc, acolo mă și antrenez. Între turnee, mă pregătesc în Slovacia, am mers o perioadă și în Dubai. Deci, nu trăiesc într-un loc anume, sincer„.