Băutura cu care Kate Middleton se relaxează după o zi grea alături de copiii ei

Băutura cu care Kate Middleton se relaxează după o zi grea alături de copiii ei
Ce băutură preferă Kate Middleton după o zi grea?

Kate Middleton are momente în care vrea să se relaxeze și să uite de sarcinile de ducesă sau de mamă. Aceasta alege ca în acele clipe să se delecteze cu o băutură specială. Ce iubește să servească atunci când vrea să își adune gândurile și să se liniștească după o zi plină alături de copiii ei? Puțini din fanii ei știau că soția Prințului William preferă asta. Cu siguranță o să încerci și tu!

Ce băutură preferă Kate Middleton: servește asta după o zi grea

Kate Middleton iubește o anumită băutură seara. Ducesa o primește chiar de la Prințul William în ultimele ore ale zilei, pentru a se relaxa după ce copiii merg la culcare.

Aceasta are o bonă, dar fanii săi știu că preferă să fie extrem de prezentă în viața micuților ei. Întreaga lume a văzut chiar recent abilitățile parentale ale Ducelui și Ducesei de Cambridge în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină al Reginei.

Să ai copii este foarte greu, dar asta se complică în timp ce toată lumea este cu ochii pe tine, lucru care se întâmplă foarte des în cazul persoanelor celebre.

Kate a fost văzută intervenind într-o luptă dintre Prințesa Charlotte și verișoara ei, în timp ce un moment drăguț a avut loc între Prințul William și Prințul George, moment în care au început să râdă la o glumă cu Lee Mack.

„Au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite”

Peisajul se va schimba pentru întreaga familie în curând pentru că William și Kate au decis să se mute la Adelaide Cottage din Windsor. Această mișcare este, de fapt, un efort de a ajunge mai aproape de Regină.

Lucrurile sunt intense ca părinți regali, iar William are grijă ca soția sa să aibă parte de momente de relaxare. Mai exact, nepotul suveranei îi prepară special lui Kate un gin tonic ce o ajută să se relaxeze seara.

Un prieten de familie a spus anterior: „William îi va aduce lui Kate un gin tonic. „Au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite”, a spus el pentru People în decembrie 2021.

Ce preferințe culinare are?

Soția nepotului Reginei nu este vegetariană, dar alege deseori să consume în special la prânz preparate care nu au carne. Cei doi duci adoră să mănânce sushi. Prințul Willliam i-a spus chef-ul haponez Akira:

„Sunt foarte impresionat de sashimi-ul cu somon pe care ni l-aţi servit! Vă mulţumesc! Soţia mea şi cu mine adorăm sushi-ul! Cel mai probabil vom reveni să mai luăm masa aici, când nu e prea aglomerat…”, a declarat după ce a făcut o vizită restaurantului Japan House din Londra.