Robert Turcescu revine la TV! Pe ce post îl poți urmări

Robert Turcescu revine la TV! Pe ce post îl poți urmări
Robert Turcescu revine la TV!

Robert Turcescu revine pe micul ecran, din data de 2 mai. Se întâmplă tot la postul de televiziune de la care a plecat în anul 2014, iar emisiunea sa are aceeași denumire pe care o avea până în 2014, cu diferența că atunci emisiunea era difuzată în Prime Time, iar acum este difuzată de luni până joi, în intervalul orar 16.00-18.00.

Robert Turcescu revine la TV

Robert Turcescu revine la TV. Potrivit paginademedia.ro, jurnalistul revine la postul de televiziune B1 Tv, post de la care a plecat în anul 2014. Robert Turcescu va fi iar realizator de televiziune și se va ocupa de intervalul orar cuprins între 16.00-18.00, de luni până joi.

De menționat este că pe acel interval orar, până la data de 1 aprilie, era difuzată emisiunea Se întâmplă acum, cu Tudor Barbu. Acesta a plecat însă la Televiziunea Publică, ca director al canalului TVR3, post care presupune coordonarea editorială a postului TVR 3.

„Este o mare provocare să îţi duci la îndeplinire un proiect amplu, să treci de la a face o emisiune într-un proiect, cum este cazul la B1 acum, la a pune mai multe emisiuni şi produse media într-o grilă şi să colaborezi astfel la statutul de serviciu public al SRTV.

Axul central al proiectului este legătura mult mai elaborată şi eficientă dintre un producător şi difuzor de audiovizual – cum este TVR 3 – şi cei care sunt numiţi telespectatori, pentru că asta fac – se uită de la distanţă – şi pe care, dacă mă ajută Dumnezeu ca proiectul să funcţioneze, îi vom transforma în mare măsură la teleparticipanţi la programe”, mărturisea Tudor Barbu pentru paginademedia, despre mutarea sa.

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii „Sub semnul întrebării”

În ce privește numele emisiunii lui Robert Turcescu, acesta este „Sub semnul întrebării”, chiar titlul emisiunii de care se ocupa la B1 TV şi până în 2014, cu mențiunea că atunci emisiunea era difuzată în Prime-Time.

Prima ediție a emisiunii Sub semnul întrebării cu Robert Turcescu va fi difuzată luni, 2 mai 2022. În anul 2014, în emisiunea Sorinei Matei, Robert Turcescu a făcut o dezvăluire care, la acea vreme, a șocat toată presa:

„Am fost locotenent colonel sub acoperire!”.

Apoi, după autodenunțul său în direct, jurnalistul a lucrat un an la EVZ, după care a intrat în politică. El a revenit în presă anul trecut, la Evenimentul zilei.

Robert Turcescu a candidat la alegerile locale din 2016. El a candidat la Primăria Bucureşti din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP). A fost ales apoi vicepreşedinte al PMP şi a fost desemnat preşedinte interimar al PMP Bucureşti. Jurnalistul a fost deputat de Constanța în legislatura 2016-2020 tot din partea PMP.