Robert Turcescu, protest inedit la adresa lui Clotilde Armand din cauza gunoiului: ”Să se spele pe cap!” VIDEO

Robert Turcescu, protest inedit la adresa lui Clotilde Armand din cauza gunoiului: ”Să se spele pe cap!” VIDEO
Robert Turcescu, protest inedit la adresa lui Clotilde Armand

Scandalul gunoaielor neridicate de zile bune din Sectorul 1 scoate vedetele în stradă, rând pe rând. De data aceasta, Robert Turcescu a avut un protest inedit la adresa lui Clotilde Armand. Află în rândurile ce urmează ce ”surpriză” i-a pregătit actualului primar al Sectorului 1.

Robert Turcescu, protest inedit la adresa lui Clotilde Armand

Neridicarea gunoaielor din Sectorul 1, din nou, a nemulțumit iar vedetele care locuiesc în această zonă. Cu toate că primarul se plânge că lucrurile se fac împotriva ei, în mod special, locuitorilor nu le pasă. Aceștia vor doar ca străzile să fie curate, igienizate, iar gunoiul ridicat în mod regulat.

Printre vedetele care s-au gândit să protesteze se află și Robert Turcescu. Celebrul prezentator tv a recurs la un gest inedit. Înarmat cu un sac de gunoi și mănuși de unică folosință, acesta a transferat gunoiul său menajer în alt sac. Apoi s-a dus și l-a lăsat pe treptele Primăriei Sectorului 1.

Vedetele, furioase pe Clotilde Armand

Întreg protestul său a fost filmat și urcat pe contul său oficial de Facebook. Intenția a fost anunțatădeacesta încă de vineri seara, tot online. Printre vedetele nemulțumite de mizeria din sector se numără și Amalia Năstase, Mihai Morar sau celebra Monica Pop, care s-a arătat șocată de mandatul lui Clotilde Armand.

”Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu „mafia gunoiului” dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții.

Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție. Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel”, a scris Turcescu pe pagina de Facebook.

Robert Turcescu, mesaj pentru cetățeni


Fostul prezentator TV susține că toți cetățenii trebuie să ia atitudine. Acesta e de părere că, nefăcând nimic sau doar comentând pe Facebook, situația nu se va rezolva.

„Iar voi, cei care vă uitați la acest live, ieșiți din ipocrizie. Voi, care luați sacii, că am văzut vecini care asta fac, și îi băgați în mașină și mergeți cu ei în alt sector, unde lucrați, și îi lăsați acolo. Păi asta nu e o soluție. Și mergeți după aia să stați în casă și să spargeți semințe și să-l înjurați pe Turcescu pentru că se ia de Clotilde Armand.

Dacă vă luptați cu mafia gunoaielor, n-aveți decât, foarte bine, dar în instanță. M-aș bucură foarte mult să câștigați toate luptele, cu mafia gunoiului, cu mafia asfaltului, cu mafia parcangiilor, cu cine vreți, dar ridicați gunoiul, că pute, sunt 25.26 de grade, deja iese zeamă din gunoi!

Aici nu e vorba de un război politic. Pe mine nu m-a interesat până deunăzi doamna Clotilde Armand, am zis doar că nu am văzut să asfalteze vreo stradă, să taie vreun copac uscat, acum ne-a lăsat și cu gunoiul e cap”, spune Turcescu în filmulețele live de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI