19 apr. 2022 | 18:45

Robert Niță, prima reacție despre eliminarea lui CRBL de la Survivor România: „Pentru jungla aceea ești un nimic!” EXCLUSIV

Monden
Robert Niță, prima reacție despre eliminarea lui CRBL de la Survivor România: „Pentru jungla aceea ești un nimic!” EXCLUSIV
Ce spune Robert Niță despre eliminarea lui CRBL de la Survivor România

Ieșirea lui CRBL din ediția de luni seara a emisiunii-concurs Survivor este și nu este una surprinzătoare. Fostul său coleg din echipa Faimoșilor, Robert Niță, alături de care Eduard își începea seria aventurilor din Republica Dominicană, e de părere că plecarea acestuia va avea urmări. El a comentat situația în exclusivitate pentru Impact.ro, vorbind despre o „pierdere”.

Ce spune Robert Niță despre eliminarea lui CRBL

„Fără doar și poate, plecarea lui CRBL e o pierdere. Și nu spun asta fiindcă rămăsese marele meu favorit. În special, după perioada în care a spus adio concursului și Cătălin Zmărăndescu. Ci fiindcă avea totuși experiența de viață care-ți permite deseori să analizezi altfel lucrurile”, a declarat Robert Niță în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Pentru jungla aceea, ești un nimic!”

Fostul fotbalist de performanță din Giulești a mai observat și amănuntul conform căruia cei care sosiseră în concurs având în spate un trecut sportiv nu se mai numără azi printre concurenți, cu foarte puține excepții.

„Cei care au cochetat cu sportul sau l-au practicat foarte serios au ajuns, poate, în Republica Dominicană părându-li-se că vor avea astfel parte de un mic avantaj. În realitate, lucrurile nu au stat deloc așa.

Fiindcă realitatea ne-a izbit pe toți, iar în condițiile dure de concurs, când îți lipsesc multe lucruri din viața de zi cu zi, valorile se egalizează. Ba, deseori, dexteritatea unora sau îndemânarea altora a făcut de mai multe ori diferența în favoarea ta decât rezistența la efort.

Ca atare, acolo, pentru jungla aceea ești un nimic! Ți se pare ție că ești un nume, dar o dată ajuns acolo te confrunți cu o junglă neiertătoare care te transformă într-o biată făptură umană care trebuie să învețe multe lucruri noi!”, sună părerea fostului fotbalist de performanță.

Ce spune Robert Niță despre foștii Războinici

Pe de altă parte, el atrage atenția că în fosta echipă a Războinicilor mai există încă oameni care au idee despre noțiunea de sport, cum ar fi unii instructor de fitness sau dansatori.

„Cei rămași acolo în acest moment știu bine ce au de făcut. Trebuie să-și facă cunoscut numele! După câte au tras, acum e momentul ca lumea să înceapă să-i diferențieze. Fiindcă ei vor putea capitaliza totul abia după revenirea în țară.

Iar asta poate însemna onorarii noi în meseria pe care o au deja și pe care vor continua să o practice și după ce participarea lor la Survivor se va fi încheiat demult”, adaugă Robert Niță, care a slăbit multe kg la Survivor România.

CRBL, pe urmele lui Jador, de anul trecut

Robert Niță, care a fost în scandal cu Emil Rengle la Măruță, adaugă și faptul că de acum înainte va urmări ceva mai relaxat întrecerile de la Survivor, în condițiile în care nu mai are niciun favorit:

„Să nu vă lăsați înșelați. Faptul că au dispărut niște nume nu înseamnă deloc că emisiunea nu va mai fi interesantă. Nici pomeneală! Vor mai exista surprize, ba îndrăznesc să adaug că vor mai fi unele de mare amploare.

Iar publicul va taxa lucrurile care nu i se par corecte. Sau să admonesteze schimbarea de atitudine a unuia sau a altuia!”, ne-a mai spus în exclusivitate fostul concurent Survivor România.

CRBL a trebuit să iasă din concurs pe motive medicale, luni seara. Medicul prezent în Republica Dominicană a apreciat că fosta vedetă a scenei nu se poate reface în condițiile de acolo, așa că i-a retras acceptul de a mai rămâne în concurs.

CRBL împărtășește astfel un destin comun cu cel al lui Jador care, în 2021, a trebuit să părăsească prematur competiția, tot din motive medicale și tot cam în aceeași perioadă din an. Și asta deși era văzut printre marii favoriții. Singura diferență constă în faptul că ediția de anul trecut a fost organizată de Kanal D, pe când cea din acest an aparține celor de la PRO TV.

Digisport.ro
După 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele", au bătut palma pentru "împăcarea anului". "Asta i-am zis!"
Stirile PROTV
Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
EVZ.ro
Idilă ca în telenovele, în lumea mondenă a Capitalei. Alex Bodi, Cristian Costin și Meko, implicați
Spynews.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
PRO TV
Influencerul Adrian "Elicopter de luptă" a fost prins beat la volan, după ce a fugit de poliție în Pitești! Fratele tânărului, arestat pentru ultraj
Adevarul
Culisele clipului realizat de Mr Beast, cel mai cunoscut YouTuber din lume, la Salina Turda. De ce nu a spus unde este și cât l-a costat chiria spațiului
BZI.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Viva.ro
Wow! Cum arată Elena Gheorghe nemachiată și fără filtre de înfrumusețare: „Să nu ziceți că mă arăt doar când sunt frumos aranjată”
Parteneri
Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express. Momentul care a creat panica. De la ce a pornit totul
Redactia.ro
Trucul matematic prin care poți afla vârsta unei persoane. Trebuie doar să știi ultima cifră a numărului de telefon
Click.ro
Războiul din umbră care ar putea arunca Rusia într-o criză economică. Amenințarea Arabiei Saudite
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Iarna vine mai devreme. Ultima prognoză de la ANM
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Apar NOII BANI. Bancnote Euro pentru România. Anunț pentru cei care preferă moneda europeană
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Casa de PENSII confirmă MAJORAREA PENSIILOR cu 90%
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro