16 mart. 2022 | 17:24

Emil Rengle și Robert Niță, în scandal la Măruță. Au dat cărțile pe față: „Ai avut glume despre orientarea mea sexuala. Ai facut zeci de postari de hate!”

Monden
Emil Rengle și Robert Niță, în scandal la Măruță. Au dat cărțile pe față: „Ai avut glume despre orientarea mea sexuala. Ai facut zeci de postari de hate!”
Robert Nita, in scandal cu Emil Rengle

Emil Rengle și Robert Niță s-au aflat pentru prima dată față în față după ce au ieșit din competiția Survivor România 2022. S-a întâmplat la emisiunea La Măruță, iar cei doi au scos săgețile unul împotriva celuilalt. În platou, cei doi și-au spus ce cred unul despre celălalt, iar scandalul a luat amploare.

Emil Rengle și Robert Niță, în scandal la Măruță

Emil Rengle și Robert Niță au fost față în față în platoul La Măruță, unde au încercat să tranșeze lucrurile care s-au întâmplat la Survivor România 2022. Robert Niță s-a declarat exrem de revoltat că Emil Rengle l-a numit „antrenoare” în cadrul emisiunii, iar Emil Rengle i-a reproșat că după ce a ieșit din emisiune, Robert Niță ar fi făcut multe postări „de hate” la adresa dansatorului, făcând inclusiv „glume” despre „orientarea sexuală” a acestuia.

”Robert Niță: Eu și Emil Rengle nu am avut ocazia să discutăm. S-a rupt totul când am ieșit din concurs și am văzut declarațiile lui despre mine, m-a numit „antrenoare”.

Emil Rengle: Tu ai avut glume despre orientarea mea sexuală. Ai dat un exemplu greșit!

Robert Niță: Dar exprimarea ta este bună?

Emil Rengle: Eu te-am urmărit și cu strategia. Dacă aveam un tata ca tine care nu accepta glume… Ai gresit, este un bullying pe care l-ai făcut! Ai făcut zeci de postări de hate! El (n.red Robert Niță) a fost singurul care a stat pe banca in Survivor. A continuat jocul in afara concursului, el „barbatul” fiind.

Robert Niță: Aș fi preferat să mă îmbăt dacă la maternitate aș avea un fiu care ar raspunde așa ca tine. Și școala am la fel de multă cât ai tu vacanță!”, și-au reproșat cei doi.

În platoul emisiunii s-a aflat și o prietenă a lui Emil Rengle, o acerbă susținătoare a dansatorului, care l-a atacat pe Robert Niță după ce acesta a făcut vreo zece vloguri pe YouTube despre Emil Rengle. Supărată pentru jignirile aduse lui Emil Rengle în acele vloguri, aceasta a început să îi transmită mesaje umilitoare lui Robert Niță, potrivit dezvăluirilor sale din platou.

Emil Rengle și tatăl său, în platoul emisiunii La Măruță

Tot în ediția de azi a emisiunii La Măruță a fost prezent și tatăl lui Emil Rengle, care a declarat că este mândru de fiul său, în ciuda criticilor pe care dansatorul le-a primit, în urma participării sale la Survivor România 2022.

„Eu locuiesc în Oradea. Jumatate din oraș știe ca sunt tatăl lui Emil Rengle. Eu sunt taximetrist. Am fost mândru de fiul meu la Survivor”, a declarat părintele lui Emil Rengle.

La rândul său, Emil Rengle a mărturisit că tatăl său a fost persoana care l-a susținut tot timpul în toate deciziile luate și în toate activitățile întreprinse.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro