17 feb. 2022 | 15:08

Câte kg a slăbit Robert Niță la Survivor România, în doar 21 zile: „Este o luptă cu foametea, cu mintea”

Monden
Câte kg a slăbit Robert Niță la Survivor România, în doar 21 zile: „Este o luptă cu foametea, cu mintea”
Cate kg a slabit Robert Nita la Survivor 2022

Robert Niță a trăit o adevărată aventură la Survivor România 2022, în doar 21 zile. Fostul fotbalist de la Rapid a vorbit despre condițiile dure din jungla dominicană și felul în care participanții se luptă, zi de zi, cu foamea, stresul, oboseala și diverite tensiuni. Cât de mult a slăbit sportivul în cadrul competiției.

Robert Niță a slăbit 10 kg la Survivor România

Robert Niță a vorbit, recent, despre participarea la Survivor România 2022, una dintre cele mai mari aventuri ale vieții sale de până acum. Experiența show-ului din Republica Dominicană i-a schimbat concepția despre prioritățile pe care un om le are în viață.

La începutul lunii februarie, Robert Niță a fost eliminat de la Survivor 2022, din cauza problemelor de sănătate de la picior, afecțiuni ce nu i-au mai permis să intre pe traseu și să continuie în cursa pentru marele premiu de 100.000 de lei din finala sezonului.

Fostul sportiv în vârstă de 44 de ani a declarat că a slăbit 10 kilograme în cele trei săptămâni cât a stat în competiție.

„Cu siguranță este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. În același timp, una dintre marile mele dezamăgiri, pentru că m-am accidentat și am rezistat doar 3 săptămâni din cauza asta.

Este ceva unic în viață, îți testezi limitele. Trebuie să dormi pe jos, nu ai prosop. Trebuie să îți speli hainele în apa de mare, rămâne sare pe ele. Mâncare ai doar dacă câștigi, în primele zile 11 sau 12 zile acolo am mâncat nouă linguri de orez.

În 21 de zile am slăbit 10 kilograme. Este extrem, totul este la extrem! Este o luptă cu foametea, cu mintea, pentru că nu ai telefon, nu știi cât este ceasul”, a declarat Robert Niță la Pro X.

Andreea Tonciu și Robert Niță s-au împăcat

În ceea ce privește conflictul dintre el și Andreea Tonciu, Robert Niță și bruneta s-au întâlnit în platoul La Măruță, unde au vorbit și au căzut la pace.

„Nu ne-am vorbit dinainte, prieteni nu am fost. Ne cunoșteam și ne vorbeam. A existat o simpatie, poate încă există. Au fost niște păreri, m-a sunat și am vorbit mult înainte de competiție.

După… cred că au deranjat-o lucruri care s-au întâmplat acolo. Acolo i-am zis ceva și, la momentul respectiv, nu l-a înțeles. Apoi, când a ieșit, și-a expus părerea. Și eu am plâns la testimonial, ca și Zmărăndescu. Acolo ești puțin mai dereglat, sensibil. Andreea așa a înțeles atunci că am făcut referire la ea.

Discuția a fost în restul grupului, pentru că Andreea era cu Otilia. La hotel nu eram supărat, cred că Emil Rengle a venit și v-a umblat la toți la cap. El îmi tot zicea de vibeul lui, referindu-se la Zmărăndescu, că i-l strică.

Tot ce știe e de la Rengle, doar el a fost în cameră. Zmărăndescu s-a dus cu 2 zile înainte în Dominicană. Când am văzut în ce stare e Andreea, i-am zis că o voi vota. Și ea mi-a zis „Te rog!”, a declarat Robert Niță la PRO TV.

Până acum, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu și Robert Niță sunt Faimoșii care au părăsit Survivor România 2021. De o săptămână, vedetelor li s-au alăturat Natalia Duminică și Marian Drăgulescu în competiția de la PRO TV.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro