Robert Niță îi face praf pe Andreea Tonciu și Emil Rengle de la Survivor: „Zic să își vadă de lungul nasului”

Robert Niță îi face praf pe Andreea Tonciu și Emil Rengle de la Survivor: „Zic să își vadă de lungul nasului”
Robert Nita ii face praf pe Andreea Tonciu si Emil Rengle de la Survivor

Se lasă cu scântei în showbizul românesc. Robert Niță a aruncat cuvinte dure la adresa foștilor săi coechipieri din echipa Faimoșilor, Emil Rengle și Andreea Tonciu. Fostul fotbalist a fost eliminat din competiție pe considerente medicale. Ce a spus „antrenorul” echipei roșii despre cei rămași în Republica Dominicană.

Robert Niță, atac la adresa Andreei Tonciu

Drumul lui Robert Niță la Survivor România 2022 s-a terminat, după ce medicii au considerat că fostul fotbalist trebuie să plece din competiție, din motive medicale. Fostul Faimos a intervenit prin videcall în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde a fost rugat să-și caracterizeze foștii coechipieri.

Robert Niță nu s-a abținut și a lansat câteva săgeți în direcția lui Emil Rengle și a Andreei Tonciu. Sportivul a avut o mică dispută cu bruneta, fiind deranjat de faptul că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-ar fi dat cu părere în privința accidentării pe care Niță a suferit-o la Survivor România 2022.

„Doamna Andreea Tonciu, care este o blasfemie să îi zic așa… Din respect că este mama și o doamnă, eu zic să își vadă de lungul nasului. Andreea Tonciu are, mai nou, cunoștințe medicale. Hai să fim serioși. A fost sora mea, dar uite că lucrurile s-au schimbat. S-a întâmplat să mă accidentez, asta este.”, a declarat sportivul în emisiunea La Măruță.

„Otilia suferă de cistită, cred că a avut-o și Rengle la un moment dat!”

În ceea ce o privește pe Otilia Bilionera, Robert Niță a dat de înțeles că admiră spiritul de luptătoare al artistei, în ciuda faptului că Faimoasa are anumite probleme de sănătate.

Spre final, fostul fotbalist de la Rapid a lansat câteva cuvinte dure la adresa lui Emil Rengle, implicând că dansatorul ar fi suferit de aceleași probleme precum cântăreața.

„Otilia este una dintre concurentele care își dorește să reușească. Suferă de o cistită destul de rea, e caracteristică pentru doamne. Cred că a avut-o și Rengle la un moment dat. Mi-au mai trimis prietenii niște linkuri și e de SF ca Emil să vorbească despre falsitate.

Mă gândisem să nu vorbesc despre colegii mei. Zmărănescu este motivator și om de echipă. Laura… pas. Radu Itu e folosit de ea, dar încă nu își dă seama. TJ Miles are orgoliu prea mare, e revoltat și e competitiv. CRBL are caracter, dar câteodată nervos. Elena Chiriac e ambițioasă, cred că va reuși să meargă departe.”, a zis Robert Niță la PRO TV.

Robert Niță i-a lăudat pe Elena Chiriac, CRBL și Cătălin Zmărăndescu, iar despre Radu Itu a declarat că ar fi folosit de topmodelul Laura Giurcanu.