14 feb. 2022 | 17:18

Robert Niță, acuzații devastatoare la adresa lui Emil Rengle: ‘Tocilarul dansator’. Cătălin Măruță a rămas uimit

Monden
Robert Niță, acuzații devastatoare la adresa lui Emil Rengle: ‘Tocilarul dansator’. Cătălin Măruță a rămas uimit
Robert Niță, detalii despre experiența de la Survivor România

Robert Niță a ajuns în România și a venit cu primele păreri la cald despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Celebrul fotbalist a adus acuzații incredibile la adresa unui coleg. Faimosul și-a spus părerea despre conflictele din tabăra roșie și despre jignirile primite de la Emil Rengle. Ce spune despre cunoscutul dansator? Telespectatorii au rămas șocați de cele auzite.

Robert Niță, acuzații dure la adresa unui fost coleg: ce spune despre Emil Rengle

Robert Niță a fost eliminat din celebra competiție Survivor România, iar acum a revenit în țară pentru a oferi fanilor detalii din Republica Dominicană. Fotbalistul consideră că a plecat cu capul sus din show și este mândru de cele trăite acolo.

Din păcate, nu poate spune același lucru despre mulți dintre foștii săi colegi de tabără cu care a avut diverse dispute. Acesta a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-și spune părerea despre cele auzite la testimoniale de restul Faimoșilor.

Sportivul susține că este deranjat de jignirile aduse de Andreea Tonciu și Emil Rengle care au susținut că el nu a avut probleme de sănătate serioase, ci doar nu a putut face față proiectului de la Pro TV. Fostul fotbalist l-a numit pe cunoscutul dansator ‘tocilarul dansator’ care s-a trezit mascul alfa în Republica Dominicană.

„Numai tocilarul dansator e masculul alfa”

“Dacă un om vine la tine și după ți-ar spune pe spate altele…nu-mi place. Nu-mi place ipocrizia nici în viața de zi cu zi. Nu aveam toate bolile din lume cum s-a spus. Eu un băiat simpatic(n.r. Emil Rengle)...nu bărbat, că nu putem să glumim chiar așa.

M-a deranjat când mi-a spus că sunt antrenoare, eu nu sunt în poziția lui. A vorbit de toată lumea nasol, numai tocilarul dansator e masculul alfa. El nici nu știe cine e Marian Drăgulescu, știe vreo trei cântărețe cunoscute pe acolo și cam atât. Nu m-a supărat, m-a deranjat.

Trei calități? Are mobilitate, e mincinos și pervers. Dacă fanii au senzația că Andreea Tonciu are păreri pertinente din punct de vedere medical…nu știu. Eu o respect ca mamă, dar nu știe ce spune. Poate îi era rău atunci pe teren, dar eu nu sunt medic. Sunt lucruri care se vor trata în ceea ce mă privește, dar în condițiile acelea era greu, nu te poți recupera.

Am probleme cu zona cervicală, în zona lombară de când jucam fotbal și fisuri. Am suferit și o minimă intervenție chiar, dar mai trebuie să continui tratamentul. Dacă ai o strategie și așa apari tu în toculețe și rochie, asumă-ți. Mi-a fost cel mai frică de Radu Itu, mi-ar fi plăcut să îl dau afară, dar nu îi dau șanse în competiție. ”

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Capital.ro
Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro