Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evoluțiile românului

Ianis Hagi nu va avea șansa nici sezonul acesta să joace pe poziția preferată, în spatele vârfurilor

Glasgow Rangers presează pentru a bifa un transfer important în aceste zile. Conform jurnaliştilor de la scotsman.com, Steven Gerard insistă pentru Bongani Zungu, internaţional sud-african. Mijlocaşul de 27 de ani este în prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusă să achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea fi forţaţi să accepte, mai ales că jucătorul mai are doar un an de contract.

Steven Gerard a decis soarta lui Ianis Hagi! Nu vrea să îl folosească pe român pe poziția lui favorită

Achiziţionarea lui Bongani Zungu ar putea să îl afecteze tocmai pe Ianis Hagi. Românul a fost folosit în sezonul trecut în special în banda dreaptă, iar Gerard arată că planurile nu s-au schimbat. Asta deşi românul ar prefera postura de decar, în spatele vârfurilor. De altfel, mai mulţi dintre fanii lui Rangers, dar şi o parte dintre glorii, l-au cerut pe Ianis pe această poziţie.

Pare din ce în ce mai clar că Steven Gerard plănuieşte să îl joace pe Iani Hagi tot în bandă. Bongani Zungu nu este primul fotbalist de care Rangers se interesează pentru a fi folosit în spatele vârfurilor. Zilele trecute, presa din Scoţia a scris şi despre un efentual transfer al lui Lewis Ferguson, unul dintre cei mai talentaţi jucători din Scotish Premier League. Practic, Ianis ar putea să joace poziţia de decar doar dacă Rangers va rata aceste transferuri.

Negocierile dintre oficialii lui Rangers şi cei de la Amiens se poartă în aceste zile, mai ales că scoţienii se află la un turneu în Franţa. Vicecampioana Scoţiei va juca astăzi cu Olympique Lyon, iar sâmbătă o va înfrunta pe Nice. În actualul sezon, Bongani Zungu a jucat 21 de partide pentru Amiens în Ligue 1 și are și trei prezențe în Cupa Ligii. A marcat un singur gol. Ianis Hagi este nominalizat pentru cel mai bun tânăr jucător al lui Rangers în sezonul recent încheiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI