Fanii lui Rangers își pun toate speranțele în Ianis Hagi: „Tu vei face diferența în acest sezon”

Ianis Hagi este extrem de apreciat de fanii lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a deveni unul dintre favoriții fanilor lui Glasgow Rangers. Românul a fost împrumutat în iarnă, de la Genk, și transferat definitiv la începutul acestei luni. 3,5 milioane de euro au plătit scoțienii pentru a-l cumpăra pe Hagi, iar fanii sunt convinși că echipa a dat lovitura. Jurnaliștii de la hitc.com au remarcat și ei nivelul uriaș de încredere pe care scoțienii o au în Ianis. Românul a postat pe pagina sa de Twitter o imagine de la antrenamente: „După 120 de zile… ne-am întors”, a scris Hagi jr. Reacțiile au apărut imediat.

Sezonul începe în forță pentru Ianis Hagi și Rangers! Cu Aberdeen în campionat și Leverkusen în Liga Europa

Mai mulți fani ai lui Rangers i-au transmis „decarului” naționalei României că au așteptări mari de la el. User-ul Mark Morisson este cel mai încrezător în potențialul românului

„Avem nevoie de un sezon de excepție din partea ta, amice. Succes”, scrie user-ul toastie.

„Am impresia că tu vei face diferența în acest sezon”, a fost mesajul lui Mark Morisson.

„Adu titlul acasă, domnule! Și vei fi o legendă pentru totdeauna”, scrie RJMoore.

https://twitter.com/RjMoore78249834/status/1281715244793036800?s=20

Ianis Hagi a fost titular în victoria obținută de Glasgow Rangers în fața lui Hamilton, în primul amical al sezonului. Urmează o deplasare în Franța, pentru un super turneu de pregătire, în care Rangers le va înfrunta pe Lyon și pe Nice. Apoi, săptămâna viitoare, formația lui Ianis va avea partide amicale cu Motherwell și Coventry.

În startul noului sezon, Glasgow Rangers are programate câteva partide foarte tari. Va înfrunta pe Aberdeen în prima etapă din campionat, pe 1 august. Cinci zile mai târziu urmează duelul cu Bayer Leverkusen, din optimile de finală ale Europa League. În tur, nemții s-au impus la Glasgow, scor 3-1. Dacă reușește minunea, Rangers va înfrunta în sferturi pe învingătoarea dintre Inter Milano și Getafe.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI