Pericol pentru Ianis Hagi! Glasgow Rangers vrea să transfere cel mai talentat fotbalist al Scoției, chiar pe postul românului

Ianis Hagi este unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Glasgow Rangers, mai ales de către fani

Presa din Scoţia vorbeşte din ce în ce mai intens despre un transfer al lui Lewis Ferguson la Glasgow Rangers. Dacă această mutare se realizează, așa cum scriu azi cei de la Daily Record, Ianis Hagi ar putea fi primul afectat. Riscă să nu mai joace pe poziţia sa favorită, număr 10, în spatele vârfurilor. Ar putea fi trimis din nou în bandă, acolo unde Steven Gerrard l-a jucat foarte mult şi în sezonul trecut. Lewis Ferguson a crescut la juniorii lui Rangers, dar joacă în prezent la Aberdeen, adversara protestanţilor din prima etapă. Aproximativ 3 milioane de euro ar trebui să plătească Rangers pentru Ferguson.

Ianis Hagi ar putea fi trimis din nou să joace în bandă dacă Rangers îl ia pe Lewis Ferguson

Lewis Ferguson, 20 de ani, a strâns 12 selecţii pentru selecţionatele U19 şi U21 ale Scoţiei. Anul trecut a fost folosit de Aberdeen în spatele vârfurilor şi a dat un randament excelent. A marcat trei goluri şi a dat nouă pase decisive. Este fiul lui Derek Ferguson, şi el fost jucător la Rangers, şi nepotul lui Barry Ferguson, o legendă a clubului. 15 trofee cu Rangers a câştigat acesta din urmă.

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers, începând cu 1 iulie, pentru 3,5 milioane de euro. În sezonul trecut, Steven Gerrard l-a folosit pe Ianis în special pe postul de extremă dreapta, unde românul nu se simte tocmai confortabil. Ianis a jucat 12 partide în toate competițiile pentru Rangers, a marcat trei goluri și a dat două pase decisive. A fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun tânăr al sezonului pentru formația de pe Ibrox.

În prima etapă din noul sezon pe 1 august, chiar pe terenul celor de la Aberdeen. Ianis Hagi va avea ocazia să joace în primul său Old Firm Derby, partida dintre Glasgow Rangers și Celtic Glasgow, pe 17 octombrie. Va fi un meci din runda a 11-a, pe terenul catolicilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI