Ritual la cimitir pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Șocant ce a făcut o vrăjitoare celebră

Ritual la cimitir pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Șocant ce a făcut o vrăjitoare celebră
Ritual la cimitir pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ritual la cimitir pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Este șocant ce a făcut o vrăjitoare celebră din România. Cum divorțul dintre cei doi este unul răsunător, impresara are deja „susținători”, printre care și o vrăjitoare care s-a gândit că acesteia i-ar prinde bine un ritual de… împăcare.

Ritual la cimitir pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vrăjitoarea Larisa Văduva este cea care nu a vrut să lase ca vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să treacă, fără ca ea să-și pună la bătaie priceperea într-ale ezotericului. Astfel că vrăjitoarea a mers de mai multe ori într-un cimitir, în toiul nopții, luând cu ea mai multe fotografii în alb-negru cu antrenorul și încă soția sa, dar și cu Corina Caciuc, amanta acestuia, care îi va dărui un copil.

„Înarmată” cu toate acestea, vrăjitoarea Larisa Văduva a înfăptuit mai multe ritualuri printre morminte, iar la un moment dat, ca la un punct culminant, aceasta a așezat imaginile cu cei trei protagoniști amintiți pe unul dintre morminte.

Celebra vrăjitoare a făcut mai multe ritualuri potrivit cărora, zice ea, antrenorul de fotbal va uita de mai tânăra sa amantă, Corina Caciuc, și va reveni negreșit în brațele soției sale, Anamaria Prodan.

Vrăjitoarea vrea să reaprindă magia dintre cei doi soți

Larisa Văduva s-a filmat chiar în timp ce făcea respectivele vrăji și a urcat imaginile pe o rețea socială. Imaginile au stârnit sute de mii de reacții în mediul online, mai ales că femeia a făcut ritualul așa cum practica o cere, creând o atmosferă cât se poate de… profundă: înconjurată de lumânări de diferite dimensiuni și culori, cu fotografiile protagoniștilor doar alb-negru și, probabil, cu cuvinte șoptite, numai de ea înțelese.

Acum, rămâne de văzut dacă vraja iubirii dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se va reaprinde din nou ori divorțul va continua conform planului, cu prima înfățișare, la data de 7 februarie 2022, după cum antrenorul dezvăluia în urmă cu ceva timp.

„Mă rugam să mergem la notar… mă îmbrăcam la 8 dimineața și îl așteptam. Soțul meu nu a mai venit niciodată. Am stat zile în șir, în timp ce el o anunța pe amantă că nu poate să divorțeze. Domnișoara respectivă face din Reghecampf orice vrea„, a dezvăluit și Anamaria Prodan referitor la divorțul dintre cei doi.

Anamaria Prodan susține că în viața sa personală nu există niciun bărbat deocamdată, iar dacă va apărea, chiar ea va fi cea care va face anunțul în acest sens.