Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? Ce acuzații grave i se aduc impresarei

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? Ce acuzații grave i se aduc impresarei
Anamaria Prodan se confruntă cu probleme nu doar în viața profesională, ci și în cea profesională

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? Impresara traversează a perioadă dificilă în plan personal, dar și profesional. Dincolo de iminentul divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a pierdut și doi jucători din „portofoliul” de agent: Dennis Man și Ianis Stoica. De curând, ea anunța transferul aproape sigur al lui Nicolae Stanciu, unul dintre puținii fotbaliști „cu nume” impresariați de Anamaria Prodan. Dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa în privința internaționalului român de la Slavia Praga.

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna?

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? Impresara trece prin momente controversate în viața personală, dar și profesională. Ca și când problemele din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf nu ar fi fost de ajuns, Anamaria Prodan are dificultăți și ca agent.

Ea a pierdut doi jucători importanți în acest an, Dennis Man și Ianis Stoica. Amândoi, în favoarea firmei de impresariat a fraților Giovanni și Victor Becali. Anamaria Prodan s-a concentrat în ultima vreme pe unul dintre puținii fotbaliști „cu nume” rămași în „portofoliul” său, Nicolae Stanciu.

Anamaria Prodan dădea drept iminent, acum câteva zile, transferul internaționalului român de la Slavia Praga, la o echipă din zona Golfului.

„Acum încerc să finalizez transferul lui Stanciu. E surpriză unde. Nu în Europa. În rest, vedem ce o să se întâmple. Cu Stanciu cred că se va finaliza acum. Am fost foarte aproape și sezonul trecut. Undeva unde trebuie să câștige bani acum. La căldură, că uite ce frig e aici”, a declarat Anamaria Prodan, conform as.ro.

Ce acuzații grave i se aduc impresarei

Dar lucrurile nu stau, se pare, așa cum declara Anamaria Prodan. Jurnaliștii cehi susțin că transferul pomenit de impresara românului este inventat. Ziariștii de la publicația Blesk susțin că totul este o încercare a agentului de a învolbura apele la Slavia și că este o strategie tipică.

Aceștia notează că Anamaria Prodan procedează identic înaintea fiecărei perioade de transferuri, sperând ca praghezii să mărească salariul mijlocașului cu 54 de selecții în naționala României.

Nicolae Stanciu (28 de ani) mai are contract la Slavia Praga până pe 30 iunie 2023, cu un salariu anual de 600.000 de euro. Vara trecută, mijlocașul a fost aproape de a semna cu Galatasaray, dar turcii nu au acceptat să plătească suma de 6,5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu este evaluat la 7 milioane de euro

Mai mult, conform gsp.ro, președintele clubului praghez, Jaroslav Tvrdik nu voia să-l piardă pe șeptar înaintea meciurilor din Liga Campionilor. Tvrdik i-ar fi promis că îi plătește un milion anual dacă echipa intră în grupele CL. Ceea ce până la urmă nu s-a întâmplat, pentru că Slavia a fost eliminată în turul 3 preliminar.

Tot jurnaliștii cehi ai publicației amintite mai notează că singurul interes real pentru Stanciu l-ar avea FC Dallas, din MLS, campionatul nord-american. În prezent, internaționalul român, care a reușit 6 goluri și 8 pase decisive pentru Slavia, în cele 27 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile, este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 7 milioane de euro.