13 iul. 2022 | 08:32

Rita Mureșan a reușit să slăbească din nou! Cum arată și ce a făcut pentru a topi kilogramele în plus

Monden
Rita Mureșan a reușit să slăbească din nou! Cum arată și ce a făcut pentru a topi kilogramele în plus
Cum a reușit Rita Mureșan să slăbească din nou?

Rita Mureșan a decis să facă din nou o schimbare uriașă. Recenta sa apariție în cadrul unui eveniment public i-a surprins pe mulți. Fostul fotomodel arată excepțional. Vedeta se simte bine acum, dar drumul spre această nouă imagine nu a fost unul ușor. Ea a scăpat de câteva kilograme printr-o metodă dureroasă. ,,Bunăstarea emoțională nu se reflectă în numărul de pe cântar”, a subliniat vedeta. Iată prin ce a trecut aceasta!

Cum a reușit Rita Mureșan să slăbească din nou: vedeta arată fantastic

Rita Mureșan nu este una din persoanele publice care să se afișeze des. Iată că recent și-a făcut apariția la un eveniment, iar cei care au văzut-o au rămas fără cuvinte. Designer-ul s-a fotografiat la brațul lui Cătălin Botezatu. Femeia radia din toți porii și era extrem de fericită pentru că a întâlnit un prieten vechi.

Deși schimbarea imaginii sale este un plus și mulți s-ar fi gândit că ea a dat startul modificării, nu a fost așa. Cea din urmă a slăbit din suferință. Rita Mureșan este un etalon în ceea ce privește moda de la noi, fiind primul manechin care a defilat pe un podium de peste meleaguri. Ulterior, ea a devenit un designer apreciat în țară.

Aceasta a revenit la formele care au consacrat-o, iar acum a dezvăluit cum a reușit să găsească forța pentru a face față unor momente dureroase. Vedeta a participat la Transilvania Fashion Festival cu o colecție plină de culoare și vitalitate, inspirată din călătoriile sale de peste tot din lume. Bruneta l-a întâlnit acolo pe nimeni altul decât Cătălin Botezatu, cel care îi este prieten bun de peste trei decenii.

„El este mult mai expansiv decât mine, eu sunt mai romantică, mai liniștită. Amândoi ne-am confruntat cu dificultăți, când am plecat în afară, la începutul anilor ’90. Suntem prieteni de peste 30 de ani, iar în septembrie ne întoarcem la Cluj, la festival.”, a declarat Rita Mureșan, în exclusivitate pentru click.ro. 

,,Călătoriile au fost foarte importante pentru mine”

Cu siguranță cei care au văzut-o și-au dat seama imediat de modificarea făcută în ultima vreme. Ea și-a recuperat silueta de altădată, după ce ani de zile s-a luptat cu greutatea din cauza problemelor emoționale. Cea din urmă a mărturisit că a slăbit prin suferință.

,,Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze…Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Parteneri