Rita Mureșan a izbucnit în lacrimi la Pro TV. Ce s-a întâmplat, chiar de ziua ei de naștere

Rita Mureșan, în lacrimi la Pro TV, de ziua ei

În 2013, în toiul petrecerii de 41 de ani, Rita Mureșan afla ca mama ei s-a stins. Deși anii au trecut, durerea a rămas, designerul nici astăzi sărbătorindu-și aniversarea ca odinioară. Despre aceste momente a vorbit mai multe chiar vedeta, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Rita Mureșan, în lacrimi la PRO TV. I-a murit mama chiar de ziua ei

Rita Mureșan a trecut prin clipe grele în anul 2013. Mama ei s-a stins într-o noapte de sâmbătă spre duminică, cu puțin după miezul nopții. Șocul de care a avut parte creatoarea de modă a fost cu atât mai mare cu cât sâmbătă aceasta împlinea 41 de ani, iar mama sa a murit la scurt timp după. Atunci, Rita a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care îi spunea din nou că o iubește și că ființa care i-a dat viața i-a ascultat ultima rugăminte, de a nu muri chiar de ziua creatoarei.

„Să fie iertată! Nu a murit de ziua mea. Mi-a ascultat rugămintea și a trecut în neființă după miezul nopții, pe 24 noiembrie. Te iubesc, mami!”, a notat Rita Mureșan.

Creatoarea de modă știa că mama ei este grav bolnavă, dar era optimistă și spera într-un miracol. Ea a umblat pe la zeci de medici ca să o salveze, însă boala de care femeia suferea a învins-o, din cauza unor complicații și pe fondul afecțiunii de care suferea. Devastată, Rita Mureșan a povestit apropiaților că mama sa avea de mult timp diabet, iar în ultimele zile starea ei de sănătate se agravase.

Chiar și așa, designerul nu a abandonat lupta. A mers cu ea la diferiți medici, care au întârziat să îi pună un diagnostic. În tot acest timp, femeia a intrat în comă și respira doar cu ajutorul aparatelor. Astfel, ei au constatat decesul în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții, când Rita se afla la o petrecere pe care o organizase de ziua ei la Casa Vernescu.

Surpriza care a emoționat-o până la lacrimi 

Astăzi, la șapte ani distanță, vedeta a fost prezentă în emisiunea ”Vorbește lumea”, în ziua când a împlinit 48 de ani. Ea a povestit că i-a fost greu să-și mai sărbătorească ziua de naștere după ce mama ei a murit pe aceeași dată.

„De când a murit mama mea, acum șapte ani, nu mi-am mai organizat ziua de naștere. În fiecare an, am plecat în străinătate cu un grup de prieteni. (…) Nu am mai vrut să organizez o petrecere, când s-a întâmplat… eram la petrecerea de ziua mea, cu foarte mulți oameni”, a povestit aceasta.

În timpul emisiunii, creatoarea de modă a fost surprinsă cu un mesaj de felicitare, prin skype, din partea fiicelor ei, Rebeca și Gloria, care se află în străinătate.

„Sărbătoarea cea mai frumoasă și cea mai importantă pentru mine este Crăciunul și atunci pentru mine asta e important, de Crăciun să fim cu toții. Pe 24 seara la mine întotdeauna e masă, vin finii, e o tradiție”, a completat ea, emoționată până la lacrimi de surpriza primită din partea fetelor ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI