Rita Mureșan a fost la un pas de moarte. Vedeta, în comă timp de 2 săptămâni

Rita Mureșan a fost la un pas de moarte. Vedeta, care la vârsta de 20 de ani a fost considerată cea mai frumoasă femeie din România, a povestit că s-a aflat în comă timp de două săptămâni și că a petrecut mult timp în spital din cauza unei greșeli pe care a făcut-o.

Motivul pentru care Rita Mureșan a fost la un pas de moarte

Rita Mureșan a spus că un obicei pe care îl iubea i-a adus cele două săptămâni de comă. Mai exact, vedeta adora să stea sub streașina casei în timp ce ploua, atunci când era copil. Din această cauză, creatoarea de modă a răcit puternic și a ajuns la spital, unde și-a petrecut o jumătate de an.

”Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”, a povestit Rita Mureșan.

Blestem în familia Ritei Mureșan?

De asemenea, Rita Mureșan, acum în vârstă de 48 de ani, a povestit că episodul cumplit s-a repetat în familia ei, peste mulți ani. Una dintre cele două fiice ale sale, Rebecca, s-a confruntat și ea cu probleme de sănătate, tot la vârsta de zece ani.

”Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a mărturisit Rita Mureșan, care a fost numită ”Miss România” în anul 1993. Din fericire, fiica creatoarei de modă și-a revenit repede.

Rita Mureșan, tragedie imensă, chiar de ziua ei de naștere

Pe 24 noiembrie, anul trecut, chiar după ziua ei de naștere, Rita Mureșan a dezvăluit cu lacrimi în ochi drama pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani, când mama ei a murit chiar în preajma acestui eveniment special.

”Să fie iertată! Nu a murit de ziua mea. Mi-a ascultat rugămintea și a trecut în neființă după miezul nopții, pe 24 noiembrie. Te iubesc, mami! De când a murit mama mea, acum șapte ani, nu mi-am mai organizat ziua de naștere. În fiecare an, am plecat în străinătate cu un grup de prieteni”, a spus Rita Mureșan, care a primit urări video de la fiicele ei, Gloria și Rebecca, dintre care prima se afla la un colegiu din Londra la care a ales să studieze, iar cea de-a doua se afla în Statele Unite ale Americii, unde s-a stabilit.