Eli Lăslean, despre cum îşi alege Carmen Iohannis ţinutele. Cum o descrie pe Prima Doamnă a României: „Un suflet prietenos”

Eli Lăslean, despre cum îşi alege Carmen Iohannis ţinutele. Cum o descrie pe Prima Doamnă a României: „Un suflet prietenos”
Dezvăluiri despre Prima Doamnă din partea designer-ului acesteia

Eli Lăslean, despre cum îşi alege Carmen Iohannis ţinutele! Celebrul designer Eli Lăslean, care se ocupă de aparițiile fără pereche ale soției președintelui României vine cu dezvăluiri despre Prima Doamnă. A discutat, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ținutele create pentru Carmen Iohannis. În același interviu, Eli Lăslean revine cu povestea modului în care a ajuns să devină designerul primei doamne a României.

Eli Lăslean, designer-ul lui Carmen Iohannis, detalii despre Prima Doamnă

Creatoarea de modă preferată a lui Carmen Iohannis, Eli Lăslean, aduce detalii neștiute despre Prima Doamnă, în interviul exclusiv dat pentru Ego.ro, în cadrul emisiunii LIVE „Ego Life”, ajuns la a 22-a ediție.

Soția președintelui României e o prezență discretă, îndrăzneață prin ceea ce poartă și o personalitate luminoasă, așa o văd mulți dintre români.

Eli Lăslean s-a adaptat situației actuale, iar acum a lăsat puțin deoparte vestimentațiile pe care le abordează în mod normal și s-a apucat de o colecție specială de măști de protecție din bumbac.

Dar nu face totul singură, ci cu fiul ei care în urmă cu 11 ani a luptat în Kosovo. Cei doi lucrează de zor la atelierul lui Eli din Arad. Designer-ul îi realiza în urmă cu cinci ani rochiile Primei Doamne pentru dineuri sau întâlnirile protocolare cu alți președinți de stat.

Ce spune despre soția șefului de stat?

Vremurile în care trăim a făcut-o să întoarcă macazul și să creeze lucrul atât de necesar în aceste zile. “Din 23 martie am început cu aceste măști, mi-am dat seama că e o nevoie disperată, nu se găseau în farmacii, am făcut câteva pentru noi, apoi am pus pe Facebook.

“Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj.

După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie primeai doamne. La evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire.

Toată această poveste frumoasă a început de Buna Vestire în 2015. A fost fantastic. M-a sunat o cunoștință comună, apoi prima doamnă”, a spus Eli Lăslean, pentru Ego.ro.

Acum i s-a alăturat un ajutor de nădejde, Marius. Fiul ei are 37 de ani și a fost sergent major în Armata Română. Acesta a fost prezent în misiunea din Kosovo din urmă cu 11 ani. Marius a fost desemnat Soldatul Anului în forțele terestre în 2011, în urma unui concurs.

“E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci 5 variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante”, a mai povestit Eli Lăslean la Ego Life.