Rimaru de la R.A.C.L.A. a primit o lovitură dură la început de an. Ce veste cruntă a aflat

Rimaru de la R.A.C.L.A. a primit o lovitură dură la început de an. Ce veste cruntă a aflat
A început anul cu stangul

Rimaru de la R.A.C.L.A. are parte de vești proaste la început de an. Artistul a fost implicat mai mulți ani de zile în procesul pe care acesta l-a intentat tinerelor care l-au acuzat de hărțuire sexuală cu câțiva ani în urmă. Cântărețul cerea, la acel moment, daune morale în valoare de zeci de mii de euro.  Mai multe femei l-au acuzat pe acesta de hărțuire sexuală în anul 2017.

Vești proaste pentru Rimaru

Rimaru a început anul 2022 cu o veste proastă. Cântărețul a pierdut procesul pe care l-a intentat femeilor care l-au acuzat de hărțuire sexuală. El se lăsase de muzică pentru o carieră în publicitate, iar la locul de muncă pe care îl avea a început să hărțuiască femeile.

În urmă cu mai mulți ani, câteva tinere au pornit o campanie în urma căreia au povestit tot ce le-a făcut fostul membru R.A.CL.A. Informațiile au fost confirmate și de alte persoane care lucrau în aceeași agenție de publicitate.

Tinerele au făcut publice conversațiile în care Rimaru le făcea avansuri, după care a trecut la amenințări, jignindu-le și spunându-le femeilor că își vor pierde locul de muncă.

Câți bani are de plătit artistul

Mai mult, Rimaru a scuipat-o pe una dintre aceste fete la un eveniment la care au participat mai mulți oameni. Cântărețul anunța la acea vreme că le dă în judecată pe tinere și va cere 50.000 de euro daune pentru defăimare.

”Deschid acest proces ca instanţa să decidă care este adevărul şi ele să-şi probeze acuzaţiile în instanţă. Eu sunt sigur că nu au cum să probeze“, spunea Rimaru de la R.A.C.L.A.

Acum, artistul trebuie să plătească daune femeilor respective, conform judecătorilor.

Magistrații au decis după procesul care a durat patru ani că artistul nu are dreptate.

”Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantului de acordare a cheltuielilor de judecată. Obligă reclamantul la plata cheltuielilor de judecată”, se arată în minuta deciziei magistraților conform portalului instanțelor, sentința putând fi însă atacată cu apel.

Călin Ionescu trebuie să plătească, pe lângă cheltuielile de judecată, câte 30.400 de lei pentru opt din cei 12 pârâți.