Lidia Buble, hărțuită sexual de polițistul căruia i-a dat mită. Au apărut stenogramele șocante

Lidia Buble, hărțuită sexual de polițistul căruia i-a dat mită. Au apărut stenogramele șocante
Lidia Buble a fost hărțuită sexual de un polițist în seara în care a fost oprită

Lidia Buble a fost hărțuită sexual de polițistul căruia i-a dat mită. Ce s-a întâmplat în seara în care a fost oprită de oamenii legii? Au apărut stenogramele! Fanii sunt șocați de detaliile apărute recent.

Lidia Buble, hărțuită sexual de un polițist: cântăreața îi dăduse mită

Lidia Buble este în mijlocul unui scandal uriaș. Celebra fostă concurentă de la ‘Asia Express’ a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor după ce a dat mită unui polițist. S-a aflat acum faptul că omul legii a hărțuit-o sexual pe vedetă.

Stenogramele convorbirilor pe care artista le-a avut în noaptea incidentului au fost făcute publice. Fanii cântăreței sunt șocați de avansurile de natură sexuală făcute de agentul de circulație, după ce Lidia i-a dat mită acestuia, speriată că ei ar putea să-i ceară să sufle în aparatul etilotest.

Blondina era la telefon cu un prieten căruia îi spunea că polițiștii se apropie de mașina sa și cel mai probabil urmează să facă un control de rutină.

Solista a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzată că ar fi mituit doi polițiști pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, dar și pentru a nu fi amendată pentru că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte în contextul pandemic.

„Aoleu, Doamne…”

Lidia Buble: Vai, vine poliţia. Leşin!
Dragoş Ştefan Presură: Nu cred!
Lidia Buble: Da, da, da …
Dragoş Ştefan Presură: La tine? Lidia Buble: Da,da,da…la semafor

Poliţist rutier: De la Brigada Rutieră vă deranjăm! Permis, buletin, talon, vă rog!
Lidia Buble: Nu am nimic. Am fost doar să iau apă şi mă întorc acasă. Poliţist rutier: Sigur?
Lidia Buble:Da! (râde şi se adresează lui Dragoş Ştefan Presură) Ăăă…te sun eu imediat?
Dragoş Ştefan Presură: Da, te rog!
Lidia Buble: Hai, te pup!

Lidia Buble: Aoleu, Doamne…
Dragoş Ştefan Presură: Şi…gen…tu trebuie să te duci acasă să-ţi iei cardul şi după aia să te duci la bancomat, nu?
Lidia Buble: Am 300 şi ceva de lei şi mai am în euro. Ori îi dau aşa dacă-i convine, , dacă nu, îi zic să mă aştepte sau să mă ducă undeva să scot de pe card să-i dau acuma. Nu stau să… Vezi că era pus pe combinaţie, dacă ţi-am zis! Doamne fereşte! deci „Îţi dau numărul meu dacă ai vreodată nevoie să…” Nu e nevoie”…„Acum, dacă tot ne-am întâlnit, cred că nimic nu este întâmplător…poate aşa a fost să fie, dacă mai faceţi prostii…Zic: Eu nu fac prostii”. (Sursa: gândul.ro)