30 dec. 2023 | 15:48

Rică Răducanu, marele absent de la nunta lui Ianis Hagi: ”Nu m-au invitat, nu sunt de-ai casei!”. Urare cu tâlc pentru fiul lui Gică Hagi EXCLUSIV

Sport
Rică Răducanu, marele absent de la nunta lui Ianis Hagi: ”Nu m-au invitat, nu sunt de-ai casei!”. Urare cu tâlc pentru fiul lui Gică Hagi EXCLUSIV

Rică Răducanu, fosta glorie a clubului Rapid, nu a figurat pe lista cu 400 de invitați, la nunta de pomină, din 25 decembrie 2023, a lui Ianis, fiul lui Gică Hagi: ”Nu sunt de-ai casei!”, ne-a spus el, cu tristețe, în exclusivitate pentru Playtech Știri. Rică Răducanu e bucuros însă că, de sărbători, fiul lui, Cătălin, a revenit în țară, astfel că vor petrece împreună și Revelionul.

Rică Răducanu nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi

La ”Nunta anului”, a lui Ianis Hagi, fiul inegalabilului fotbalist Gheorghe Hagi, desfășurată pe 25 decembrie 2023, de Crăciun, într-un local de lux din București, au fost invitate în jur de 400 de persoane.

Deși printre nuntași s-au aflat și nume sonore din lumea fotbalului, precum Gică Popescu, Gigi Becali și Gabi Balint, fostul mare portar de la Rapid, Rică Răducanu, nu a primit invitație. Contactat de Playtech Știri, Rică Răducanu ne-a declarat, cu tristețe în glas:

”Gică Hagi nu e din generația mea, eu nu sunt de-ai casei, nu, nu m-a invitat. A fost o petrecere frumoasă, din ce am văzut și am auzit. Acolo, o fi fost pe bani mulți, nu știu, dar, dacă mă chemau, poate că dădeam și eu măcar jumătate din sumă. Îi urez mirelui Ianis, care e un fotbalist talentat, să fie sănătos, să țină familia unită, precum tatăl lui, Gică Hagi. Să țină însă și de banii câștigați căci, uite, mâine-poimâine, ajunge, așa, ca noi, la bătrânețe, și nu are ceva pus deoparte”.

Conform apropiaților familiei Hagi, invitații le-ar fi dăruit mirilor sume frumoase, la petrecere, chiar și peste 2.000 de euro.

Internauții l-au felicitat pe Gigi Becali. A făcut show la petrecere

Celebrul latifundiar Gigi Becali a fost, însă, de departe, cel mai vesel invitat, la ”Nunta anului”. A dansat, a cântat și s-a ținut de poante, spre amuzamentul internauților, care, după ce au vizionat filmulețele, cu el protagonist, postate de invitați, pe conturile sociale, au exclamat:

”Bravo, nea Gigi, ești mai tânăr decât toți morții ăia de 20 de ani, de acolo!”, ”Doamne, cât îl admir pe nea Gigi! La fiecare pas, îl poartă pe Dumnezeu, un fiu, un soț și un tată model și iubitor”, ”Toată lumea are un idol…pentru mine nea Gigi Becali este mai mult decât un idol. Prin faptele lui, de-a lungul anilor, a făcut atât bine, că sigur va rămâne nemuritor în sufletele oamenilor”, ”Dragul de el, cât de fericit este! Ăsta este el, omul veseliei!”.

Citiți și: Rică Răducanu, mesaj pentru Adrian Mutu, care câștigă din jocurile de noroc, în timp ce el pierde la păcănele: ”Mutu strânge materialul, deși nu e pinguin sărac, așa, ca noi!” EXCLUSIV

Cu cine petrece Rică Răducanu Revelionul 2024: ”Este mereu cu noi”

Rică Răducanu nu va mai organiza, ca odinioară, petreceri de pomină, de Revelion, cu zeci de invitați și mese întinse. El va sărbători trecerea în noul an alături de frumoasa lui familie, de soție, de nepoți și de fiul lui, Cătălin, care a revenit în țară, cu prilejul sărbătorilor de iarnă:

”Nu-mi mai arde mie, măi, tată, de petreceri! Am și picioarele astea care mă dor, nu mai pot dansa, ca în tinerețe. Facem Revelionul acasă, cu soția, cu nepoții, cu fiul meu, Cătălin, care locuiește în Arabia, și de sărbători este mereu cu noi. De Crăciun, eu am fost Moșul, dintotdeauna, chiar și pentru unii vecini, de pe strada mea, mai săraci”, ni s-a mai confesat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Rică Răducanu, mesaj pentru Adrian Mutu, care câștigă din jocurile de noroc, în timp ce el pierde la păcănele: ”Mutu strânge materialul, deși nu e pinguin sărac, așa, ca noi!” EXCLUSIV

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în zona de...
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro