Rețeta de salată a Elwirei Petre. Cum i-a impresionat soția lui Mihai Petre pe bucătarii de la Chefi la cuțite

Rețeta de salată a Elwirei Petre. Cum i-a impresionat soția lui Mihai Petre pe bucătarii de la Chefi la cuțite
Elwira Petre i-a impresionat pe jurați cu salata făcută de ea la Chefi la cuțite

Elwira Petre i-a impresionat pe cei de la ‘Chefi la cuțite’ cu talentele sale în bucătărie. Aceasta a gătit într-o ediție o salată extraordinară și care conține multe ingrediente. Dansatoarea a reușit în felul acesta să îi impresioneze pe jurați.

Elwira Petre a surprins la Chefi la cuțite: ce salată a făcut?

Elwira Petre a demonstrat că este și o ubnă gospodină. Cunoscuta dansatoare adoră să gătească pentru familie, iar cei care au văzut cum face asta au încurajat-o să ajungă aici. Iată că vedeta a călcat încă o dată pragul emisiunii ‘Chefi la cuțite’ pentru a le arăta tuturor că este o bucătăreasă de duminică extraordinară.

Cunoscuților chefi nu le-au trebuit multe etape până să-și dea seama că vedeta are gust în farfurii. Ea le-a pregătit deseori preparate cu o atingere poloneză, așa cum și-a amintit din copilărie. Blondina chiar a reușit să facă furori cu rețetă de salată festivă care are o multitudine de ingrediente și care este de origine polineză, asemănătoare cu salata boeuf pe care românii o adoră în special de sărbători.

„Eu trebuia să fac salată boeuf, dar am zis să nu fac rețeta tradițională. Știam eu o rețetă pe care o fac de fiecare dată de Crăciun. Știu rețeta de când eram copil, o făceau mama și mătușa. Nici nu știu, de fapt, de unde este rețeta aceasta”, a spus soția lui Mihai Petre în ediția specială a emisiunii.

Ingredientele necesare: ceapă albă, castraveți murați, porumb, mazăre, piept de pui fiert, ouă fierte, ridichi roșii, orez, mărar proaspăt, pastă de hrean, muștar, maioneză, sare, și piper. Cantitățile se ajustează în funcție de numărul invitaților.

„Eu gătesc separat pentru toată familia”

Modul de preparare este identic cu cel al pregătirii salatei boeuf. Toate ingredientele se amestecă foarte bine cu maioneză și se potrivesc alături de sare, piper și hrean. Totul se servește rece. “Elwira este doar ea cu ea. Elwira face o salată mare, multă rău”, a declarat Chef Dumitrescu în timp ce se minuna de cantitățile folosite de soția lui Mihai Petre.

„M-am născut în Polonia, într-un oraș frumos de la Marea Baltică. Cu Mihai m-am cunoscut în Moldova, la o probă de dans. La două zile a venit în Polonia la mine. Eu gătesc separat pentru toată familia.

Mihai mănâncă foarte mult și consistent. Cea mică are doar doi ani, nu poate mânca orice, iar Catinca are alergii, la roșii, portocale. Pâine fac numai în casă, cu maia. Cea mică face prostioare, mi-a întins aluatul de turtă dulce pe tot televizorul”, a declarat aceasta, în emisiunea din anii trecuți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI