Restricții de trafic! Rute ocolitoare pentru vineri și sâmbătă, în Capitală

Restricții de trafic! Rute ocolitoare pentru vineri și sâmbătă, în Capitală
Restricții de trafic în Capitală, în week-end

Polițiștii de la Brigada Rutieră anunță că în week-end vor fi restricții de trafic în Capitală, cu ocazia organizării evenimentului „Cu bicicleta la mare”. Sâmbătă, 11 mai, traficul va fi restricționat în intervalul orar 7:30 – 9:15, de la magazinul Kaufland Colentina, până pe Șoseaua Pantelimon DN3.

Brigada Rutieră anunță că evenimentul „Cu bicicleta la mare” se va desfășura după următorul program:

  • între orele 07.30 – 08.30, adunarea participanţilor în parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6;
  • între orele 08.50 – 09.15, deplasarea participanţilor pe următorul traseu: parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6 – Str. Vladislav Voievod – Şos. Electronicii – Str. Heliade între Vii – Str. Doamna Ghica – Şos. Pantelimon – ieşire Bucureşti/intrare Ilfov prin Sos. Pantelimon DN3.

Restricții de trafic în Capitală

Polițiștii anunță că participanții la turul ciclist se vor deplasa pe partea carosabilă, pe banda I de circulație și le recomandă șoferilor să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de biciclişti şi să respecte semnalele agenților aflați în trafic.

În ceea ce privește pietonii, aceștia sunt rugați să circule doar pe trotuare, să se asigure înainte de a traversa străzile și să o facă doar prin locurile special amenajate trecerii, la culoarea verde a semaforului electric. De asemenea, sunt rugați să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Restricții de trafic vor fi și vineri în București

Vineri, 10 mai, vor fi restricții de trafic în zona Sălii Palatului din Capitală, între orele 7:00 și 18:30, cu ocazia unui eveniment organizat în sala de spectacole.

„În data de 10 mai a.c., se va desfăşura evenimentul ”Brand Minds 2019” în interiorul Sălii Palatului. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 07.00 – 18.30, se va restricţiona traficul auto pe zona de parcaj şi breteaua din faţa Sălii Palatului”, anunță Brigada Rutieră.

Șoferii sunt rugați să evite deplasarea în zonă, iar dacă trebuie neapărat să treacă pe acolo, să respecte semnalele agenților pe durata restricțiilor și să circule cu prudență.