27 apr. 2024 | 22:06

Restaurantul românesc de fast-food care pune la pământ McDonald’s şi KFC. Cum a reuşit să devină atât de puternic

News
Restaurantul românesc de fast-food care pune la pământ McDonald's şi KFC. Cum a reuşit să devină atât de puternic
Restaurantul românesc care are un succes fulminant! Bate şi cele mai tari fast-food-uri

Într-o perioadă în care toată lumea se grăbește, iar timpul este extrem de important, restaurantele de tip fast-food care ne oferă mâncarea în doar câteva minute se numără printre cele mai frecventate. Ați crede că Mcdonald’s și KFC sunt primele, dar există un alt restaurant care le detronează pe cele două.

Lanțul de restaurante care dă de pământ cu KFC și Mc’Donlad’s

Fostul lanț de restaurantele al omului de afaceri Ștefan Mandachi este, în momentul de față, unul dintre cele mai căutate din România. Mai mult de atât, urmează să se deschidă încă 50 de noi locații.

Spartan este un lanț de restaurante românesc și are acum 75 de unități. Cei doi asociați, Remus Cosovanu şi Răzvan Nanuş, care au preluat afacerea în anul 2023, alături de CEO-ul Gabriel Melniciuc, au de gând să se extindă și în Spania, acolo unde sunt deja două locații Spartan.

Urmează noi schimbări strategice, printre care lansarea unor noi produse, deschiderea unor noi locaţii stradale, în proximitatea zonelor rezidenţiale şi de birouri, precum şi iniţierea unei şcoli de management.

Mai mult, compania mai are îl plan să implementeze procese de sustenabilitate, care urmăresc reducerea consumului de energie în locaţiile operate şi colectarea selectivă a deşeurilor, eliminarea plasticului şi introducerea tacâmurilor din materiale sustenabile.

Cel mai râvnit restaurant din România

Cel mai râvnit restaurant din România

50 de locații noi Spartan

În anul 2023, Spartan a înregistrat o cifră de afaceri de 48 de milioane de euro. Pe lângă cele menționate mai sus, noii proprietari doresc să deschidă încă 50 de locații în perioada următoare.

„Lanţul românesc de restaurante Spartan a înregistrat o cifră de afaceri de 48 de milioane de euro în 2023 şi mizează pe o serie de îmbunătăţiri operaţionale şi de repoziţionare de imagine, pentru extinderea reţelei naţionale cu până la 50 de noi locaţii în perioada următoare, precum şi pentru extinderea reţelei internaţionale.

Reţeaua de restaurante quick service a ajuns la 75 de locaţii şi a vândut, în 2023, produse de inspiraţie grecească pentru peste 7 milioane de clienţi. Noul acţionariat îşi propune extinderea modelului de franciză şi către Spania, unde există deja 2 locaţii Spartan”, a anunțat compania.

Pentru anul acesta, Spartan îşi propune creşterea cotei de piaţă şi vizează ocuparea poziţiei a 2-a în topul restaurantelor de tip quick service din România.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro