17 mart. 2024 | 09:35

Ce conţine, de fapt, sandvişul McPuişor. Îl vei mai cumpăra după ce vei afle ingredientele pe care le are?

Sănătate
Ce conţine, de fapt, sandvişul McPuişor. Îl vei mai cumpăra după ce vei afle ingredientele pe care le are?
Ce ingrediente și câte calorii are un McPuișor

McDonald’s este unul dintre cele mai populare restaurante fast-food, atât din țara noastră, cât și la nivel internațional, iar cel mai căutat sandviș din meniu este McPuișor. Dacă ești fan, citește mai departe și află ce conţine, de fapt, sandvişul McPuişor, și câte calorii are

Cât de sănătos este McPuișor de la McDonald’s

Unul dintre cele mai căutate preparare de la McDonald’s este McPuișor. Cei care iubesc puiul aleg des acest sandviș, iar prețul este unul foarte mic dacă nu alegeți meniul complet.

Chiar și dacă alegeți meniul McCombo, care conține un McPuișor, o porție de cartofi mică sau suc, va trebui să scoateți din buzunar doar 10 lei, o ofertă de nerefuzat pentru unii. De asemenea, înainte de inflație, un astfel de meniu era mult mai ieftin.

Ce conţine, de fapt, sandvişul McPuişor

Prețul fiind mic, iar sandvișul gustos de McPuişor, mulți oameni nu se mai uită la ingrediente. Potrivit datelor oferite de restaurant, celebru sandviș McPuişor conține carne de pui, pesmet, două felii de castravete murat, sos McChicken și o chiflă caramelizată.

În ceea ce privește valorile nutriționale, acestea sunt următoarele:

  • 1142 de KJ, 272 kcal;
  • 10 g de grăsime;
  • 2 g de grăsimi saturate;
  • 34 de grame de carbohidrați;
  • 3 grame de fibre;
  • 5 grame de zahăr;
  • 10 g de proteine;
  • 1,6 grame de sare.

Ce se întâmplă dacă mâncăm prea mult fast-food

Consumul excesiv de fast-food poate avea grave consecințe asupra organismului nostru. Astfel de mâncăruri sunt foarte bogate în grăsimi, zaharuri, sodiu și slabe în nutrienți esențiali, precum fibre, minerale sau vitamine.

Iată câteva efecte negative a consumului excesiv de mâncăruri fast-food:

  • Creșterea în greutate

În primul rând, aceste mâncăruri sunt foarte bogate în calorii, ceea ce poate duce la creșterea în greutate din cauza lipsei de nutrienți și a caloriilor excesive.

  • Probleme de sănătate cardiovasculară

Consumul excesiv de fast-food poate crește riscul de boli de inimă și alte probleme cardiovasculare.

  • Probleme digestive

Din cauza faptului că sunt alimente bogate în grăsimi și uleiuri, acestea pot cauza disconfort abdominal, constipație sau balonare.

  • Nivel ridicat de colesterol și tensiune arterială

Mâncărurile fast-food sunt bogate în grăsimi saturate și sodiu, ceea ce duce la creșterea colesterolului și tensiunii arteriale.

  • Nivel ridicat de zahăr în sânge

Din cauza nivelului mare de zahăr din aceste mâncăruri, consumul excesiv de fast-food poate duce la creșteri rapide și bruște ale nivelului de zahăr din sânge. Mai mult, pe termen lung, poate contribui la dezvoltarea diabetului de tip 2.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Capital.ro
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, ocolit de tineret: "Ai pauze de masă, de țigară și cafea, dar muncește și fii serios"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro