Republica Dominicană, lovită de uraganul Elsa. Cum a fost surprins prezentatorul Survivor România VIDEO

Republica Dominicană, lovită de uraganul Elsa. Cum a fost surprins prezentatorul Survivor România VIDEO
Republica Dominicana, lovita de uraganul Elsa. Cum a fost surprins prezentatorul Survivor Romania

Vești incredibile pentru fanii Survivor România. Uraganul Elsa a lovit Republica Dominicană, fix înainte de a continua probele individuale din cadrul celebrei competiții sportive de supraviețuire. Cum a fost surprins Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Kanal D. Imaginile spun totul.

Republica Dominicană, lovită de uraganul Elsa

Natura este imprevizibilă, spune o vorbă din popor, iar acest lucru tocmai i-a fost demonstrat lui Daniel Pavel în Republica Dominicană. Insula a fost afectată de uraganul Elsa, pe teritoriul unde Maria Chițu, Elena Marin, Albert Oprea, Zanni, Andrei Dascălu și Marius Crăciun se luptă în probele individuale pentru a câștiga marele premiu de la Survivor România și să aducă în România trofeul mult visat.

Prezentatorul show-ului Survivor România Daniel Pavel a postat pe contul său de Instagram un videoclip spectaculos în care le arată internauților cum se manifestă, mai exact, uraganul Elsa pe plaja din Republica Dominicană. În imagini Daniel Pavel le explică telespectatorilor că cei șase concurenți rămași în competiția Survivor continuă să joace traseele solicitante, chiar și pe vreme rea.

„Despre asta este vorba. Ăsta este Survivor. Ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici, în Republica Dominicană, ca voi acolo acasă să aveți parte de experiența extraordinară. Mă duc să dau fluierul de start. Ei sunt pregătiți acolo, pentru a face față provocării.

Acel moment când afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12- uragan. Și ce nume de poveste, Elsa. Însă toate-s bune, toate-s Survivor??? Fiul ploii? Multumiri @razvan_adrian un operator ad-hoc inspirat”, a scris Daniel Pavel pe contul său de Instagram.

Ce mesaje i-au transmis foștii concurenți de la Survivor România

Urmăritorii vedetei au sărit cu miile de aprecieri și comentarii printre care și câțiva foști concurenți precum Mellina de la Războinici, Cucu de la Noaptea Târziu și Sebastian Chitoșcă și-au exprimat admirația față de echipa Survivor România care continuă să-și filmeze emisiunea, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile.

Mellina: OMG!

Cucu: Bravooo!

Sebastian Chitoșcă: Big respect, domnul Dan!

Elena Marin, Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea sunt cei șase concurenți rămași în lupta pentru marele trofeu de la Survivor România. Cei doi Faimoși și cei patru Războinici luptă zi de zi pentru a demonstra că merită titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Sebastian Chitoșcă a fost ultimul eliminat de la Survivor România, chiar înainte de a prinde etapa probelor individuale. Visul său s-a năruit atunci când a întrunit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost eliminat în cadrul Consiliului de duminică, 27 iunie 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI