Nominalizare neașteptată după prima zi de individuale la Survivor România. Ce s-a întâmplat în jungla dominicană

Nominalizare neașteptată după prima zi de individuale la Survivor România. Ce s-a întâmplat în jungla dominicană
Nominalizare neașteptată după prima zi de individuale la Survivor România. Ce s-a întâmplat în jungla dominicană

Au început jocurile individuale la Survivor România și mai e doar puțin până la marea finală. Doi Faimoși și patru Războinici se luptă pentru premiul cel mare, iar probele devin din ce în ce mai grele.

Nominalizare neașteptată după prima zi de individuale la Survivor România

Zanni și Elena Marin au rămas în competiție de la Faimoși, în timp ce de la Războinici se luptă Maria Chițu, Marius Crăciun, Albert Oprea și Andrei Dascălu.

Primul joc din etapa individualelor a fost câștigat de Marius Crăciun. Războinicul a fost nevoit să facă și o nominalizare pentru eliminare în consiliu. Până la finalul săptămânii, trei concurenți intră în cursa pentru votul publicului.

Marius Crăciun s-a confruntat cu prietenul său cel mai bun, Andrei Dascălu și a câștigat. El a declarat că a fost o zi obositoare și că și-a dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Războinicul a nominalizat-o pe Elena Marin. 

„Mă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un momendat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert.

A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă. Mi-am dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4.

Mă bucur că am reușit să concurenz împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine”, a spus Marius Crăciun, după ce a câștigat meciul. 

Cum a reacționat Elena Marin la nominalizare

„Da, știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea.

Trebuie să demonstrăm și publicul e cel care decide. Să spun că îmi doresc să nu plec de acasă, nu o mai spun, pentru că pot fi acuzată că cer milă iar, cred că acest lucru m-a adus în acest punct al competiție. Sper să pot demonstra multe.

Ca și sentiment, mă încearcă emoția că sunt din nou nominalizată. Maria, săraca, știe mai bine prin ce trec atunci când sunt nominalizată. Voi încerca să nu îmi mai fie teamă și să pun toată această teamă în joc, să fie productivă”; a declarat Elena Marin.

Andrei Dascălu a pierdut primul joc la individuale

Andrei Dascălu a pierdut în fața bunului său prieten, dar a declarat că așteaptă zilele următoare ca să își ia revanșa. El a declarat că oboseala și-a spus cuvântul și că este conștient că de acum înainte lucrurile vor fi foarte grele.

Mă simt foarte obosit, a fost o zi foarte grea. Am tras din greu pe traseu să ajunf în finală, dar Marius a fost mai bun astăzi. La intrarea cu Zanni, scorul a fost strâns, știam că va fi o zi grea pentru toată lumea.

Drept dovadă, aproape mi-am lăsat picioarele pe traseu, m-am împiedicat de câteva ori. Am intrat de mai multe ori și oboseala își spune cuvântul. Știm că așa va fi de acum înainte, ne-am dorit cu toții să ajungem în această etapă, să demonstrăm cine este mai bun.

Abia aștept ziua de mâine, voi da totul pe traseu ca astăzi și să-l egalez pe Marius, care a fost mai bun astăzi. Bravo lui”, a spus Andrei Dascălu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI