Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România. Ce le-ar fi făcut băieților într-o noapte

Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România. Ce le-ar fi făcut băieților într-o noapte
Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România. Ce le-ar fi făcut băieților într-o noapte

Competiția Survivor devine din ce în ce mai intensă, iar asta se poate vedea în fiecare ediție. Joi, 1 iulie, au început jocurile individuale, iar Războinicul Marius Crăciun a câștigat prima rundă.

Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România

El a fost nevoit să nominalizeze o persoană spre eliminare, așa că a ales-o pe Elena Marin. Faimoasa a declarat că se aștepta din partea Războinicului la asta, mai ales că el a acuzat-o în repetate rânduri că se victimizează în cadrul Consiliilor de Nominalizare, pentru a câștiga voturile publicului.

Acum, pare că a pornit un adevărat război între fetele și băieții de la Survivor. În competiția au rămas doar două fete: Elena Marin și Maria Chițu, care s-au împrietenit de ceva vreme.

Zanni, Marius, Andrei și Albert le-au cerut celor două să nu îi mai deranjeze în timpul nopții, iar asta pentru că fetele vorbeau și râdeau, în timp ce băieții încercau să doarmă.

De aici până la un scandal monstru n-a mai fost nevoie decât de câteva replici în contradictoriu. Deși le-au rugat să vorbească mai încet ca să poată dormi, fetele au continuat să râdă și să îi deranjeze pe cei patru supraviețuitori.

De la ce a pornit întregul scandal

Au fost acuzate că au făcut-o dinadins și că nu sunt în stare să își asume nimic. Mai mult, cei patru băieți au spus că Maria și Elena au continuat să vorbească tare pentru a îi enerva.

„Aseară dormeam, mă durea capul. Eram patru inși care dormeam și ele râdeau încontinuu. S-au enervat și Albert și Andrei la un moment dat și i-am zis Mariei ‘nu mai râde, te rog frumos’, nu i-am zis nimic rău”, a spus Zanni.

„N-a tras-o nimeni la răspundere, te rog frumos, ai râs jumătate de oră, hai să dormim și noi că e târziu. E de victimizare, nu avem nimic personal cu ea”, a spus și Albert.

Zanni a făcut-o praf pe Elena Marin: „În consiliu boceai, după râdeai continuu”

De departe, cel mai vocal a fost Zanni, care a acuzat-o pe Elena de tertipuri pentru a face rost de susținerea publicului de acasă. El a spus că în timp ce în Consiliu plângea și era extrem de tristă, la puțin timp după a început să facă glume și să râdă în hohote cu Maria Chițu.

„Greșit mi se pare că în consiliu bociferai, să ceri milă, să ceri voturi, plângi mereu dinainte. După consiliu râdeai încontinuu (…) Plângeți în avans, mai mult Elena ca ea te învață.

Erai cea mai fericită că a plecat Sebi din competiție, el nu ți-a zis nimic de rău. Dacă voi susțineți toată competiția că suntem agresorii voștri. (…) Greșeala n-a fost că ne-ați trezit, dar râdeați de jumătate de oră, 40 de minute.

Greșeala voastră a fost că patru băieți v-au spus să nu mai râdeți. am auzit-o când a spus: ‘râzi, fată, în continuare. Ți-aș zice eu să râzi, dar râzi și singură. La consiliu plângeți că nu mai puteți”, a mai spus Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI