02 iul. 2021 | 21:37

Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România. Ce le-ar fi făcut băieților într-o noapte

Monden
Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România. Ce le-ar fi făcut băieților într-o noapte
Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România. Ce le-ar fi făcut băieților într-o noapte

Competiția Survivor devine din ce în ce mai intensă, iar asta se poate vedea în fiecare ediție. Joi, 1 iulie, au început jocurile individuale, iar Războinicul Marius Crăciun a câștigat prima rundă.

Maria și Elena, în centrul unui scandal la Survivor România

El a fost nevoit să nominalizeze o persoană spre eliminare, așa că a ales-o pe Elena Marin. Faimoasa a declarat că se aștepta din partea Războinicului la asta, mai ales că el a acuzat-o în repetate rânduri că se victimizează în cadrul Consiliilor de Nominalizare, pentru a câștiga voturile publicului.

Acum, pare că a pornit un adevărat război între fetele și băieții de la Survivor. În competiția au rămas doar două fete: Elena Marin și Maria Chițu, care s-au împrietenit de ceva vreme.

Zanni, Marius, Andrei și Albert le-au cerut celor două să nu îi mai deranjeze în timpul nopții, iar asta pentru că fetele vorbeau și râdeau, în timp ce băieții încercau să doarmă.

De aici până la un scandal monstru n-a mai fost nevoie decât de câteva replici în contradictoriu. Deși le-au rugat să vorbească mai încet ca să poată dormi, fetele au continuat să râdă și să îi deranjeze pe cei patru supraviețuitori.

De la ce a pornit întregul scandal

Au fost acuzate că au făcut-o dinadins și că nu sunt în stare să își asume nimic. Mai mult, cei patru băieți au spus că Maria și Elena au continuat să vorbească tare pentru a îi enerva.

„Aseară dormeam, mă durea capul. Eram patru inși care dormeam și ele râdeau încontinuu. S-au enervat și Albert și Andrei la un moment dat și i-am zis Mariei ‘nu mai râde, te rog frumos’, nu i-am zis nimic rău”, a spus Zanni.

„N-a tras-o nimeni la răspundere, te rog frumos, ai râs jumătate de oră, hai să dormim și noi că e târziu. E de victimizare, nu avem nimic personal cu ea”, a spus și Albert.

Zanni a făcut-o praf pe Elena Marin: „În consiliu boceai, după râdeai continuu”

De departe, cel mai vocal a fost Zanni, care a acuzat-o pe Elena de tertipuri pentru a face rost de susținerea publicului de acasă. El a spus că în timp ce în Consiliu plângea și era extrem de tristă, la puțin timp după a început să facă glume și să râdă în hohote cu Maria Chițu.

„Greșit mi se pare că în consiliu bociferai, să ceri milă, să ceri voturi, plângi mereu dinainte. După consiliu râdeai încontinuu (…) Plângeți în avans, mai mult Elena ca ea te învață.

Erai cea mai fericită că a plecat Sebi din competiție, el nu ți-a zis nimic de rău. Dacă voi susțineți toată competiția că suntem agresorii voștri. (…) Greșeala n-a fost că ne-ați trezit, dar râdeați de jumătate de oră, 40 de minute.

Greșeala voastră a fost că patru băieți v-au spus să nu mai râdeți. am auzit-o când a spus: ‘râzi, fată, în continuare. Ți-aș zice eu să râzi, dar râzi și singură. La consiliu plângeți că nu mai puteți”, a mai spus Zanni.

PlaySport
Anunț sumbru despre familia regală, după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer! Ce se va întâmpla cu William după moartea Regelui Charles
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Romania TV
Ce salarii mizerabile aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Un fost component al trupei a rupt tăcerea: "Am lucrat de luni pana duminică, până la unu noaptea!"
Capital.ro
Îți vine amenda direct acasă! Șoferii vor fi sancționați automat. Nu mai scapă nimeni
EVZ.ro
Un nou canal de televiziune apare în România. Va difuza în special filme
Adevarul
O manichiuristă din București se laudă cu câștigurile dintr-o singură zi: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării” VIDEO
BZI.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra! Tânăra nevăzătoare este virală în mediul online! – VIDEO
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Atentie, imagini sensibile! Un martor cheie a postat imagini de la crima care a socat Romania. FOTO
Redactia.ro
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Digisport.ro
Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru”
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Digi24
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
Pensia care nu depinde de politicieni. Cum afli totul în câteva minute
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Schimbare pentru românii cu BULETIN. Vor fi verificați de la distanță
Capital.ro
Chiftelele preparate de maicile de la mănăstire în perioada postului. Rețeta simplă, pas cu pas
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Probleme la Legea Pensiilor: se cere RECALCULAREA sumelor de bani pentru unii seniori
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro