03 iul. 2021 | 12:45

Elena Marin a apărut în presa din Grecia. Ce au putut titra ziarele despre concurenta Survivor România

Monden
Elena Marin a apărut în presa din Grecia. Ce au putut titra ziarele despre concurenta Survivor România
Elena Marin a aparut in presa din Grecia

Elena Marin de la Survivor România a devenit celebră în presa din Grecia. Celebra dansatoare a cucerit inimile grecilor, după ce, săptămâna trecută, Războinicii și Faimoșii s-au unit cu concurenții de la Survivor Grecia pentru jocul de recompensă. Ce au putut titra ziarele străine despre coregrafa româncă.

Elena Marin a apărut în presa din Grecia

Competiția Survivor România se apropie cu pași rapizi de final. Cei mai buni șase concurenți se duelează, acum, în probele individuale: Elena Marin, Zanni, Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu luptă pentru a demostra că sunt adevărați supraviețuitori și vor să aducă trofeul Survivor România acasă, cu orice preț.

Faima emisiunii a depășit hotarele României și pe cele ale Republicii Dominicane. Elena Marin a devenit celebră în presa din Grecia, după ce concurenții noștri s-au unit cu cei de la Survivor Grecia săptămâna trecută, în cadrul jocului pentru recompensă câștigat ulterior de Războinici.

„Spoiler Survivor: Această româncă îi va înnebuni pe greci. E dansatoare la bară! Duminică, vom avea parte de un episod cu adevărat interesant la Survivor(…). Dar, va mai exista și un alt motiv pentru care să urmărim Survivor, iar acesta se numește Elena Marin.

Elena Marin este concurentă la Survivor România și așa cum Giorgos Lianos a anunțat duminică seara, echipa roșie a Greciei se va uni cu echipa roșie a României și va juca împotriva unei echipe albastre formată, de asemenea, din greci și români.

Noi abia așteptăm să vedem ceva care să nu fie atât de plictisitor cum au fost în ultime vreme meciurile de imunitate la Survivor Grecia. Mai credem că prezența Elenei Marin, o dansatoare româncă, va da o cu totul altă dinamică competiției.

Elena Marin este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România, iar forma bună de pe traseu dar și calitățile fizice pe care le are au contribuit la acest lucru”, scriau jurnaliștii din presa grecească, acum câteva săptămâni.

Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin

Trapperul a lansat noi acuze la adresa Elenei Marin. Zanni susține că celebra coregrafă recurge la tot felul de trucuri pentru a stârni mila și simpatia publicului de acasă, pentru a o vota în continuare în concurs.

„Greșit mi se pare că în consiliu bociferai, să ceri milă, să ceri voturi, plângi mereu dinainte. După consiliu râdeai încontinuu (…) Plângeți în avans, mai mult Elena ca ea te învață.

Erai cea mai fericită că a plecat Sebi din competiție, el nu ți-a zis nimic de rău. Dacă voi susțineți toată competiția că suntem agresorii voștri. (…) Greșeala n-a fost că ne-ați trezit, dar râdeați de jumătate de oră, 40 de minute.

Greșeala voastră a fost că patru băieți v-au spus să nu mai râdeți. am auzit-o când a spus: ‘râzi, fată, în continuare. Ți-aș zice eu să râzi, dar râzi și singură. La consiliu plângeți că nu mai puteți”, a declarat Zanni la Survivor România.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro