Replica lui Gigi Becali pentru cei care susţin că i-au văzut certificatul verde: ”Să facă proba sau să-l mănânce!” EXCLUSIV

Replica lui Gigi Becali pentru cei care susţin că i-au văzut certificatul verde: ”Să facă proba sau să-l mănânce!” EXCLUSIV
Replica lui Gigi Becali pentru cei care susţin că i-au văzut certificatul verde:

Gigi Becali a decis să ofere o replica celor care susțin că pe numele său există un certificat de vaccinare contra actualei pandemii de COVID-19. Patronul celor de la FCSB preferă să se amuze de aceste încercări la adresa sa și spune că i-au ajuns și lui la urechi asemenea afirmații.

Răspunsul lui Gigi Becali

Cele mai recente sunt cele cele venite din partea Alexandrei Păcuraru, jurnalist la Realitatea TV, care  susține potrivit unor site-uri de presă, că a văzut certificatul de vaccinare al lui Gigi Becali. Mai mult, l-ar fi văzut și pe cel al senatoarei Diana Șoșoacă, o altă antivaccinistă declarată. Întreaga poveste ar fi fost făcută publică pe un grup de comunicare administrat de Vasile Bănescu, nimeni altul decât purtătorul de cuvânt al patriarhiei, conform activenews.ro.

”Oamenii să nu creadă că eu mă joc cu vorbele și alegerile mele. Cine spuneți că a făcut asemenea afirmații? Fiica patronului de la Realitatea TV! Bine, atunci scrieți așa singurul comentariu pe care-l fac. Dacă tot se laudă că mi-a văzut acel certificat să aducă o probă pentru cele spuse. Dacă nu, să mănânce acea bucată de hârtie pe care zice că a văzut-o. Eventual s-o ajute și taică-su!”, a declarat Gigi Becali pentru Playtech.ro.

Susține testarea sportivilor

Gigi Becali a anunțat în repetate rânduri că nu e adeptul vaccinării împotriva COVID-19. Mai mult, el a susținut că sportivii ar trebui testați cu 24 de ore înainte de a intrat pe teren și să nu se aplice regula Certificatului verde. El spune că și cei vaccinați se pot îmbolnăvi și netestați pot transmite cu ușurință boala.

Preferă să moară decât să se vaccineze

Mai mult, Gigi Becali susține că nu obligă pe nimeni să se vaccineze și nici nu dă sfaturi în această privință. Nici măcar jucătorilor de fotbal, de la FCSB, pe care-i consider ca și ”familia mea”! În ceea ce-l privește însă finanțatorul FCSB preferă să moară, în loc să îi fie administrat vaccinul.

„Eu nu sunt stăpân de sclavi. Eu nu i-am obligat, fiecare face ce vrea, chiar și familia mea, să se vaccineze. Dar ei mi-au cerut părerea. Decât să fac vaccin, mai bine mor și gata. Și vă spun și vouă. Am spus că decât să mă vaccinez, mai bine îmi trag un glonț în cap. Am mai spus-o.

Dacă cineva mă pune să aleg între trăgaciul pistolului și seringa cu vaccin, apăs pe trăgaci. Oamenii fac ce vor. Nu există nicăieri că te obligă cineva să bagi o substanță în tine. Ei, jucătorii, să facă ce vor. Eu, de exemplu, puteți să mă întrebați pe mine. Puteți să mă împușcați și nu fac vaccin”, a declarat cu ceva timp în urmă Gigi Becali.

Cerere aprobată

Pe de altă parte, mai trebuie spus că FCSB se confruntă în ultima perioadă cu o serie de cazuri de îmbolnăviri de COVID-19 în sânul echipei, dar și al băncii tehnice. Antrenorul principal, Edi Iordănescu, va ieși spre exemplu din carantină luni, 25 octombrie. În aceste condiții, clubul FCSB a solicitat LPF amânarea partidei cu Farul din 24 octombrie, în condițiile în care avea doar 12 jucători valizi de joc, dintre care doi portari. Liga a aprobat cererea clubului lui Becali, partida fiind reprogramată pentru data de 4 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI