Regula uluitoare pe care Gigi Becali o impune la FCSB: ‘Decizia mea’. Ce a spus despre îmbolnăvirea Gabrielei Firea

Regula uluitoare pe care Gigi Becali o impune la FCSB: ‘Decizia mea’. Ce a spus despre îmbolnăvirea Gabrielei Firea
Ce le-a impus Gigi Becali fotbaliștilor de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce regulă a impus pentru jucătorii de la FCSB și cum o să se desfășoare meciurile. Latifundiarul din Pipera a explicat că el decide ce se întâmplă cu fotbaliștii, astfel că a luat o decizie drastică.

Gigi Becali a impus o regulă uluitoare la FCSB. Ce a hotărât

Gigi Becali a mărturisit că nu își dorește să facă diferențe între jucătorii vaccinați și cei nevaccinați, astfel că toți fotbaliștii sunt testați pentru Covid-19 din două în două zile pentru a nu exista probleme. Latifundiarul este categoric atunci când vine vorba despre această regulă.

„Eu cer de foarte mult timp ca jucătorii să fie testați cu o zi înainte de meci. Toți, și nevaccinații, și vaccinați. Că altfel riscăm să cadă ca spicele pe teren. Tu însă, stat sau federație, ii favorizezi pe cei vaccinați.
Ce se va întâmpla în ziua în care va cădea pe teren primul jucător vaccinat, dar contaminat? Cine va răspunde?”, a spus Gigi Becali pentru Playsport.

„Jucătorii mei, regula mea”

De asemenea, Gigi Becali a menționat că, atunci când vine vorba despre jucătorii de la FCSB, aceștia nu au nevoie de certificat verde pentru că a impus această regulă de aur. Totuși, echipa de fotbal se confruntă cu cel mai mare focar de Covid-19 din fotbalul românesc.

„Jucătorii mei, regula mea, nu au nevoie de certificat verde, fiindcă sunt testați din două în două zile. Am aceeași poziție despre vaccinare: dacă cineva mă pune să aleg între a apăsa pe seringa cu vaccin sau pe trăgaciul unui pistol încărcat nu ezit și aleg trăgaciul.

Despre meciul următor vom ști dacă jucăm sau nu după încă un rând de teste, azi, mâine…”, a mărturisit Gigi Becali.

Ce a spus Gigi Becali despre Gabriela Firea. Fostul edil s-a infectat cu Covid-19

Gabriela Firea a anunțat pe toată lumea că s-a infectat cu Covid-19 printr-un mesaj în care își cerea scuze pentru absența ei din Parlament. Fostul primar general al Capitalei a mărturisit că atât ea, cât și adulții care fac parte din familia ei, s-au imunizat cu 3 doze de vaccin împotriva bolii.

Gigi Becali a vorbit despre problemele pe care le are Gabriela Firea, explicând că aceasta era vaccinată și a luat boala, iar același lucru s-a întâmplat și cu soțul ei, Florentin Pandele.

„Uite, finii mei, Pandele și Gabriela Firea, de trei ori vaccinați contra Covidului și tot au luat boala. Ei și încă zece membri ai familiei.”, a mai zis Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI