Mânăstirea din România în care nu vor avea voie să intre femeile. Gigi Becali aruncă bomba

Mânăstirea din România în care nu vor avea voie să intre femeile. Gigi Becali aruncă bomba
Gigi Becali construiește o mânăstire în județul Vâlcea

Gigi Becali este celebru, nu doar prin prisma investițiilor în imobiliare sau în fotbal, ci și pentru bisericile pe care le-a construit. Se pare că latifundiarul din Pipera este hotărât să construiască de data asta o mânăstire. A ales și locația unde va înălța edificiul, în Olănești, județul Vâlcea. Numai că, fiind dispus să finanțeze tot proiectul Becali are și niște condiții, unele chiar dure.

Gigi Becali construiește o mânăstire în județul Vâlcea

Cunoscut pentru deciziile sale, uneori șocante, Gigi Becali este un om credincios, sau cel puțin așa se declară. Nu puține au fost momentele în care a investit îîn ridicarea unor edificii de cult în anumite zone din România. Așa că anunțul făcut de acesta, cum că va finanța construcția unei mânăstiri, nu ar trebui să fie o surpriză. Numai că, de data asta Gigi Becali are și anumite condiții drastice în ceea ce privește edificul religios.

Mânăstirea, după cum declara chiar latifundiarul va fi ridicată în județul Vâlcea, în localitatea Olînești, iar terenul pe care se va ridica edificul este proprietatea acestuia. Într-un interviu acordat recent, Ggi Becali a vorbit despre viitoarea mânăstire, dar și de condițiile impuse de acesta. Afaceristul a declarat că aici, la Olănești, nu vor exista maici, ci doar călugări exclusiv, spunând că aici vor fi între 500 și 1.000 de persoane, doar de sex masculin.

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin.

Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”, a spus Gigi Becali celor de la Libertatea.

Latifundiarul a investit câte sute de mii de euro în Africa

În același interviu Gigi Becali a dezvăluit faptul că a investit câteva sute de mii de euro tocmai în Africa. Investiția, spune Gigi Becali, a venit după ce o măicuță l-a impresionat cu povestea ei și a comunității dintr-o localitate din îndepărtata Africă. Așa a ajuns să finanțeze și acolo construcția unei biserici pentur comunittea de credincioși.

„A venit o măicuță negresă la Dragomirna, la mănăstire, și cerea o mie de euro. A sunat de acolo și i-a cerut nevestei mele o mie de euro. Eu eram lângă ea în pat când i-a cerut asta. I-a spus că și 10 euro contează. Atunci i-am zis să vină la București la mine la palat. A venit a doua zi, mi-a arătat despre ce e vorba, i-am zis că de acum încolo nu va mai cerși niciun ban de la nimeni, că ea cerșea bani prin România și ducea acolo. (…)

Nu o consider egală pentru că Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc. Și atunci ei (n.r. africanii) nu sunt egali săracii cu noi. Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare. Noi am primit prea mult și nu suntem mulțumiți. Săracii, n-au primit și sunt mulțumiți cu puțin.”, a povestiti Gigi Becali la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI