Relația secretă pe care Elena Chiriac de la Survivor România 2022 a avut-o. E și el fost concurent al acestei emisiuni

Relația secretă pe care Elena Chiriac de la Survivor România 2022 a avut-o. E și el fost concurent al acestei emisiuni
Elena Chiriac, concurenta la Survivor Romania 2022

Pentru a vorbi despre ce se întâmplă în show-ul Survivor România 2022 au venit în platoul emisiunii La Măruță, în ediția de azi, doi foști concurenți ai Survivor România, și anume, Albert Oprea și Cucu. Ei au vorbit despre problemele pe care le-au avut ei în jungla din Republica Dominicană, dar și despre noii concurenți care se luptă acum în concurs.

Albert Oprea, despre Survivor România 2022

Albert Oprea a vorbit despre scandalurile care s-au iscat între cele două tabere, dar și în interiorul lor, la doar câteva zile de începerea show-ului. Cu această ocazie, el și-a amintit de propriile „lupte” cu Sorin, colegul său de echipă, cu care nu a rămas în relații nici după ce au revenit în țară.

„Am dus o luptă cu Sorin, eu dețin recordul la nominalizări, dar și de câte ori am ieșit favoritul publicului. Nu trebuie judecați ca s-au certat, ca tensiunea este foarte mare.

Îl felicit pe Blaze că și-a cerut scuze. Faimoșii vor să marcheze teritoriul cumva. Eu nu mai vorbesc cu Sorin, el nu mai există în viața mea. Dacă erau simple certuri, treceam peste ele, dar s-a întrecut orice limită. Dar m-a ajutat caracterul meu pana la urmă. Cred, totuși, că eu am avut prea mult bun simț.

Cu Maria Chitu mai vorbesc încă, nu suntem prieteni buni. În viața privată nu am iubită, am fost părăsit de Revelion. Eram de o luna împreună, îmi plăcea mult de ea. Dar mi-a zis, foarte asumată, să îmi găsesc altă iubită”, a dezvăluit Albert Oprea, fostul Răzoinic.

Relația secretă pe care Elena Chiriac de la Survivor România 2022 a avut-o

Cucu, care a făcut parte din tabăra Faimoșilor, la Survivor România 2021, a comentat și el cele petrecute în emisiune și a ținut să menționează că, în acest show, are o preferații săi, pe Elena Chiriac și Emil Rengle. El a dat de înțeles că între el și Elena Chiriac ar fi fost o poveste, care s-a încheiat însă, dar cu toate acestea, au rămas în relații bune.

„Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, (n.red. concurenții) momentan sunt niște personaje. Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show. Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am ramas în relații bune”, a dezvăluit Cucu.

Cucu și Albert Oprea sunt foști concurenți ai emisiunii Survivor România și au făcut parte din tabere diferite.