Cucu de la Survivor România, aproape de moarte. Dezvăluiri tulburătoare: „A vrut să mă omoare”

Cucu de la Survivor România, aproape de moarte. Dezvăluiri tulburătoare: „A vrut să mă omoare”
Ce probleme a avut Cucu

Cucu s-a bucurat de foarte mult succes în momentul în care a participat la Survivor România. Acesta și-a obișnuit fanii cu un optimist debordant, însă nu mulți știu că el a întâmpinat foarte multe greutăți de-a lungul timpului. El a mărturisit că a fost aproape să își piardă viața.

Prin ce a trecut Cucu de la Survivor România

Cucu de la Survivor România a fost mereu surprins cu zâmbetul pe buze, însă viața lui nu a fost una roz. Acesta s-a luptat cu mai multe experiențe dureroase. El a participat în podcast-ul „Roxana te dezbracă de secrete”, lansat de Roxana Nemeș, unde a explicat că s-a confruntat cu gânduri negre în trecut.

Acesta s-a decis să își spună toate secretele în fața publicului. Cucu a mărturisit că a avut momente în care problemele personale l-au pus la pământ, astfel că s-a gândit să își încheie socotelile cu viața. Totuși, el a reușit să depășească respectiva cumpănă, recunoscând că nu se mai gândește la așa ceva.

„Am avut o perioadă în care am vrut să fac pasul ăla…să iau cuțitul și să zic: ‘End of life (n.r. sfârșitul vieții)’. Cu veselia asta ascunzi multe. În momentul de față n-aș face asta niciodată.”, a spus Cucu.

Cucu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce persoană a vrut să îi facă mult rău

Cucu accepta să participe la Survivor România din dorința de a avea parte de mai multe provocări. Acesta și-a păstrat optimismul chiar și în cele mai grele momente, însă fanii nu știu că el a avut foarte multe probleme de-a lungul timpului. Bunica lui a vrut să îi facă foarte mult rău.

Acesta i-a povestit Roxanei Nemeș cum propria rudă își dorea să scape de el, astfel că a făcut un gest halucinant. Cuza a mărturisit că a fost împins pe scări de bunica lui când se afla la o vârstă foarte fragedă. Acesta a susținut că femeia își dorea să îl omoare în momentul respectiv.

„Bunica mă ura, la doi ani a vrut să scape de mine. M-a împins pe scări și a vrut să mă omoare, am și aici o chestie, în cap.”, a mai spus el.

În 2014, Cuza, Emi și Cucu se bucurau de o cafea, când au început să discute de cum ar putea să facă bani folosindu-se de mediul online. Grupul „Noaptea Târziu” a luat naștere prin pasiunea pentru cuvinte și umor. Aceștia au reușit să se facă extrem de cunoscuți printre internauți.