Regula Roxanei Ionescu prin care a slăbit 15 kilograme. Ce a făcut ‘Mama Natură’

Regula Roxanei Ionescu prin care a slăbit 15 kilograme. Ce a făcut ‘Mama Natură’
Cum a reușit Roxana Ionescu să scape de 15 kilograme?

Roxana Ionescu a împărtășit cu fanii săi cum a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme. Vedeta a susținut că are o regulă clară atunci când vine vorba despre schimbările drastice de imagine. ,Mama Natură’ a fost foarte atentă la detalii atunci când și-a personalizat un nou stil alimentar pentru a putea scăpa de surplusul care o deranja. Iată ce a făcut pentru a ajunge la măsurile dorite! „Nu mănânc prăjit, dar…” 

Cum a reușit Roxana Ionescu să slăbească?

,Mama Natură’ arată senzațional! Vedeta se bucură de un corp impecabil, dar care a suferit mici schimbări de-a lungul timpului. Blondina în vârstă de 33 de ani a reușit recent să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme. Cea din urmă a susținut că face mult sport pentru a-și menține corpul tonifiat, dar se ajută și de alimentație.

Vedeta a rămas în mintea românilor în rolul de ,Mama Natură’, ca asistentă TV în show-ul ,Ciao, Darwin’ prezentat de Dan Negru. Ea a fost remarcată ulterior în televiziune pentru carisma sa, dar mai ales pentru aspectul fizic de invidiat. Vedeta a decis să facă unele schimbări după ce a pus câteva kilograme bune pe aceasta.

Roxana Ionescu nu a renunțat însă la micile plăceri, dar are grijă să păstreze un echilibru în ceea ce privește dieta alimentară. Cea din urmă face eforturi constante pentru a se menține suplă și are câteva reguli de la care nu se abate niciodată.

Mai exact, soția lui Tinu Vidaicu are trei mese pe zi pe care le ia la ore fixe. De asemenea, pe lângă orele petrecute la sala de forță adoră să apeleze uneori la masajul anticelulitic.

,,O cremă nu face minuni…”

„Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte «nocive» mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.

La sală merg de trei ori pe săptămână, sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon.

O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate’, a povestit Roxana Ionescu, cu ceva vreme în urmă, pentru Revista Taifasuri.