04 sept. 2022 | 15:10

Regula de 30 de minute care îți va schimba viața. Așa vei avea succes mereu

Diverse
Regula de 30 de minute care îți va schimba viața. Așa vei avea succes mereu
Cum poti sa ai succes in viata

Aceasta este regula de 30 de minute care îți va schimba viața. După ce o vei pune în aplicare vei avea succes mereu. Nimic nu se compară cu perseverența, nici talentul, nici genialitatea, nici educația. Motto-ul „mergi înainte /nu renunța” e unicul care a rezolvat și va rezolva întotdeauna problemele umanității, după cum spunea John Calvin Coolidge, al 30-lea președinte al SUA.

Atinge-ți scopul, indiferent care ar fi acela. Ce presupune regula celor 30 de minute

Cauza tuturor eșecurilor rezultă din lipsa de răbdare. Succesul necesită timp, în timp ce marele succes are nevoie de foarte mult timp. Richard Branson nu a devenit miliardar peste noapte, Madonna nu s-a trezit într-o bună dimineață fiind regina muzicii pop, iar David Beckham nu s-a transformat într-un fotbalist de excepție după doar zece sesiuni de antrenament.

Mulți cred că s-au născut cu stea în frunte, însă nu este așa. Există un truc simplu, sau mai bine zis o teorie, care funcționează pentru orice persoană și în orice situație. Aceasta te poate ajuta să-ți atingi mai ușor scopurile. Cei mai mulți dintre oameni sunt conștienți de existența ei, însă nu o folosesc niciodată. Este vorba despre teoria jumătății de oră.

Ce presupune regula celor 30 de minute

Teoria arată că alocând jumătate de oră pe zi unei activități, poți obține rezultate care păreau irealizabile până atunci. Spre exemplu, dacă petreci jumătate de oră pe zi citind, timp de un an vei citi 20-30 de cărți, ceea ce este semnificativ mai mult decât 0.

Dacă dedici 30 de minute pe zi învățării unei limbi străine, complicând sarcinile pe măsură ce devii mai bun, într-un an vei învăța la fel de mult ca în timpul unui curs intens de 6 săptămâni.

Regula celor 30 de minute, aplicabilă în orice domeniu

Regula poate fi aplicată în orice domeniu, obținând astfel experiență și cunoștințe aprofundate pas cu pas. În 6 luni vei înțelege esența, iar într-un an sau doi vei deveni un adevărat specialist în acel domeniu.

Astfel, între tine și visele tale sunt doar 30 de minute distanță pe zi. Poți să scrii o carte, să înveți Kung Fu, învață programare, construiește-ți propria mașină de curse…etc. Altfel spus, începe să faci ceea ce ai amânat atâția ani. După 6 luni, dacă te uiți înapoi o să înțelegi cât de departe ai ajuns și ce te așteaptă pe viitor.

De asemenea, nu te învinovăți și nu renunța dacă ai chiulit câteva zile. Pur și simplu trebuie să o reiei de unde ai rămas. Deja ai făcut mai mult decât majoritatea oamenilor, ai răbdare, nu aștepta rezultate imediate.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro