Regina Elisabeta angajează asistent. Câți bani va primi norocosul, contractul e formidabil

Ce salariu oferă Regina Elisabeta viitorului ei asistent personal

Anunţ cu totul surprinzător. Regina Elisabeta angajează asistent iar contractul e unul formidabil. Iată câţi bani va primi norocosul care va “pune mâna” pe locul de muncă cu totul special.

Regina Elisabeta îşi angajează asistent personal

Anunţul neaşteptat a fost postat pe o cunoscută platformă de recrutare din Marea Britanie. Mai exact, Regina Elisabeta caută asistent personal iar contractul este unul cu adevărat formidabil. Postul va fi disponibil începând cu luna viitoare, însă doritorii trebuie să ţină cont de faptul că angajarea va fi făcută pe o perioadă determinată: ianuarie 2023.

Peste 200 de persoane au aplicat deja pentru râvnitul loc de muncă de la Palatul Buckingham. Asistentul/asistenta va trebui să o ajute pe Regina să îşi gestioneze agenda foarte încărcată, dar şi corespondenţa online. Mai mult, va ajuta la coordonarea îndatoririlor guvernamentale şi va redacta scrisori. De asemenea, trebuie să fie disponibil, la orice oră este nevoie, să călătorească.

“Este cu mediu de lucru cu ritm rapid și veți avea responsabilități încă din prima zi. Cu toate acestea, veți face față provocării și veți fi mândri de rolul pe care îl veți avea”, scrie în anunțul de angajare.

Desigur, a fost făcut public şi salariul norocosului. Acesta va fi oferit în funcţie de experienţă, însă poate ajunge până la 35.000 de lire anual. Programul de lucru este de luni până vineri.

Regina Elisabeta, pentru prima oară cu mască în public

În vârstă de 94 de ani, Suverana a apărut, pentru prima oară, în public cu mască sanitară. Aceasta a depus o coroană de flori la mormântul Eroului Necunoscut din Westminster Abbey. Buchetul a fost format din orhidee şi mirt, inspirat din cel avut la nunta sa.

În urmă cu doar câteva luni, Prinţul Charles şi Camilla, soţia sa, şi Prinţul William au fost depistaţi pozitiv cu SARS-COV-2, însă toţi trei au avut forme uşoare.

De când a început pandemia de coronavirus, Regina Elisabeta a II-a a stat la Castelul Windsor, în izolare, tocmai pentru a fi protejată de o eventuală infectare. Mai mult, Regina şi Prinţul Filip îşi vor petrece Crăciunul tot aici, pentru prima dată în peste trei decenii. În mod normal, cuplul petrecea sărbătorile de iarnă în estul Angliei, la reşedinţa din Sandringham, alături de alţi membri ai familiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI