28 oct. 2024 | 08:55

Regele Charles și Camilla, apariție inedită în Samoa. Rar îi vezi așa! Un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal

Diverse
Regele Charles și Camilla, apariție inedită în Samoa. Rar îi vezi așa! Un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal
Au încheiat un turneu de patru zile în Samoa

Revenit la activitățile regale, Regele Charles și Camilla au avut o apariție inedită în Samoa, cum rar au putut fi văzuți de la urcarea pe tron. Dar, deși părea că se simte bine, un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal.

Regele Charles și Camilla, apariție inedită în Samoa, într-un turneu de 4 zile

Regele Charles și regina Camilla și-au încheiat turneul de patru zile în Samoa cu o vizită specială în satul Siumu, înfrățit cu Regatul Unit pentru un summit al Commonwealth-ului.

Regele Charles și Camilla, apariție inedită în Samoa. Rar îi vezi așa! Un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal

După discursul său de la deschiderea reuniunii șefilor de guvern din Commonwealth de vineri, Regele Charles și regina Camilla au luat parte la o întâlnire culturală în calitate de oaspeți ai satului Siumu în ziua următoare.

Acest moment, așa cum îl caracterizează mulți analiști regali, a fost o apariție inedită în Samoa, mai ales că se știe cam care este starea de sănătate a suveranului. El a mulțumit rezidenților pentru „generozitatea lor minunată” prin aducerea de alimente și „alte lucruri minunate” și a spus că va lua „amintiri speciale ale timpului petrecut aici”.

Un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal

Evenimentul, găzduit de șeful statului samoan și de satul său, „ceremonia ava”, este o ceremonie specială rezervată doar monarhilor. Inițial, a fost planificată să aibă loc în aer liber, dar din cauza ploilor torențiale care au căzut în acea dimineață, ceremonia a fost mutată în interior.

Dar, așa cum precizam, conform unor surse apropiate de Palatul Buckingham, starea de sănătate a suveranului nu este una bună, fiind încă sub tratamente dure, ca urmare a diagnosticului de cancer.

De altfel, un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal, este faptul că Charles a apărut cu mâinile foarte roșii și foarte umflate. Acest aspect a produs îngrijorare în rândul fanilor.

Ce boală ar avea Regele Charles, care face ca mâinile sale să fie atât de umflate

Termenul tehnic pentru boala de care Regele Charles suferă este dactilita, care duce la o umflătură severă care afectează degetele de la mâini și de la picioare. Regele Charles a făcut haz de „degetele sale de cârnat” umflate într-un nou documentar despre încoronarea monarhului.

Regele Charles și Camilla, apariție inedită în Samoa. Rar îi vezi așa! Un detaliu i-a îngrijorat însă pe fanii cuplului regal

În documentar, regele Marii Britanii a fost filmat glumind pe seama degetelor sale în timp ce vorbea cu fiul său, prințul William. Regele a avut întotdeauna o abordare veselă față de starea mâinilor sale. Într-o scrisoare adresată prietenului său după nașterea fiului său, Prințul William, monarhul scria:

„Nu pot să vă spun cât de emoționat și mândru sunt. Chiar arată surprinzător de apetisant și are degete de cârnat la fel ca ale mele”.

Regina Elisabeta a remarcat, de asemenea, dimensiunea mâinilor lui Charles, scriind o scrisoare către profesorul ei de muzică în care spunea: „Sunt destul de mari, dar cu degete lungi și fine, spre deosebire de ale mele și, cu siguranță, de ale tatălui său. Va fi interesant să vedem ce vor deveni”.

Parteneri
Iancu Sterp și-a adus tatăl la nuntă. Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fostul soț prezent la petrecere
Redactia.ro
Cele mai ciudate obsesii și superstiții ale marilor artiști! Iată ce făceau Pablo Picasso și Constantin Brâncuși
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Sfârșit de octombrie cu zile de vară. Ultima prognoză dă totul peste cap
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Obligatoriu pentru cei care au casă la curte! Toată lumea trebuie să facă asta
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
COMPANIA ROMÂNEASCĂ GREENPOINT, marea CÂȘTIGĂTOARE a premiului UiPath AI25 din SUA
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro